Както стана ясно ръководството на Ботев (Пловдив) е отказало достъп

...
Както стана ясно ръководството на Ботев (Пловдив) е отказало достъп
Коментари Харесай

Гърци са пристигнали да гледат ас на Левски

Както стана ясно управлението на Ботев (Пловдив) е отказало достъп до стадион “Христо Ботев ” на някогашния вратар на отбора Иван Чворович за мача с Левски. Той бе част от “жълто-черните ” сред 2017 и 2019-та година. Понастоящем сърбинът с български паспорт е футболен управител. Самият Чворович призна, че е бил в компанията на спортния шеф на Арис Солун Димитрис Ниарчос и скаут на Хайдук Сплит.
 Не позволили Иван Чворович да гледа онлайн Ботев (Пд) - Левски Не позволили Иван Чворович да гледа онлайн Ботев (Пд) - Левски
„ Тема Спорт “ оповестява, че представителят на гръцкия отбор е желал да следи изявите на централния бранител на Левски Ноа Сонко Сундберг. Бранителят е в полезрението на няколко непознати тима. Не е изключено обект на интерес да е бил и Уелтон. Бразилското крило бе харесано от безконечния противник на Арис – ПАОК, след дуелите сред черно-белите и Левски в първия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Наскоро за треньор на жълто-черните бе спрягано името на някогашния ментор на сините Станимир Стоилов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР