Както стана известно наскоро, Нина Добре, половинката ѝ Шон Уайт

...
Както стана известно наскоро, Нина Добре, половинката ѝ Шон Уайт
Коментари Харесай

Нина Добрев и Шон Уайт са груби и неучтиви

Както стана известно неотдавна, Нина Добре, половинката ѝ Шон Уайт и техни другари се отдават на заслужена зимна почивка във Франция, където двойката прекарва по-голямата част от времето си в каране на сноуборд.

Разбира се, не може без нормалните, съпътстващи всяка почивка капризи, като похапване в някой прекрасен ресторант посред ски пистите. Оказва се обаче, че въпреки да не е притеснявана от почитатели, актрисата с български корени се натъква на локален, който надалеч не утвърждава нейното и това на хората в компанията ѝ държание.

На клип, качен в TikTok се вижда по какъв начин до момента в който похапват, към масата на Шон и Нина се доближава мъж, който им подвига скандал за мястото, на което са седнали, потвърждавайки, че е негово.

" Това място е резервирано за мен. На него пишеше Луи. Не можете ли да четете? Това място е мое ", заядливо се обръща той към Добрев, въпреки че в случай че съдим по думите на двойката, те се хранят в изцяло естествен ресторант без настаняване или табели с имена.

Мъжът заплашва актрисата, че ще извика мениджъра, който да го настани на мястото му. " Тук не е Америка, тук има ред. Какво ви кара да си мислите, че може да седнете на мястото ми... Не може да си вършиме каквото си желаете, американци ", продължава очевидно ядосан мъжът.

В последна сметка гаджето на Нина резервира успокоение и разяснява, че на никое място на масата не е имало табела с неговото име, както и че в заведението се сяда свободно, до момента в който Нина даже се усмихва на нелепата обстановка, което в последна сметка още повече разгневява Луи. 

" Не е смешно. Никак не е смешно, че сте седнали на мястото ми. Това е жестоко. Това е неучтиво, като всички вас, американци ", приключва яростно Луи, устремявайки се явно към въпросния управител, който да позволи обстановката с местата.

От края на сцената излиза наяве, че мъжът няма визия кои са те, въпреки, че Шон Уайт показва себе си и актрисата. " Кои сте вие въобще? Защо сте седнали тук? ", пита отново Луи. А те му отвръщат: " Аз съм Шон Уайт, а това е Нина Добрев ".

Клипчето завършва с учудените и недоумяващи лица на Нина и Шон, които продължават диалога с техните другари, като споделят, че не могат да повярват какво им се е случило преди малко.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР