Както се очертава, нов финансов директор пое “олигофрените” от БТВ

...
Както се очертава, нов финансов директор пое “олигофрените” от БТВ
Коментари Харесай

Нов финансов директор пое “олигофрените” от БТВ

Както се обрисува, нов финансов шеф пое “олигофрените” от БТВ или както ги назовава шефът на КРИБ Кирил Домусчиев, доближеният олигарх до властта.

Слуховете сочат, че новият покупател ще е офшорка, благосъстоятелност на братя Домусчиеви. Така БТВ ще бъде с общ покровител дружно с Лудогорец и разградските фабрики.

При по този начин стеклите се условия Домусчиев самичък ще командва "олигофрените ", евентуално ще кадрува както си реши и не без позволението на властта на най-високо равнище. Баджак малкия екран ще стане още по-голям бардак.

Според формалното изказване на БТВ Тонислав Попов е новият основен финансов шеф, Член на борда на шефовете и Изпълнителен шеф на bTV Media Group.

Попов ще заеме постовете от 1 октомври 2018 година, когато ще поеме функционалностите и отговорностите на Давид Щепан, който прекара 2 години в компанията.

Преди да се причисли към bTV Media Group той е Глобален финансов шеф за експортните интервенции на подразделението Consumer Healthcarе в GSK, основан в Обединеното кралство. Там заема разнообразни позиции в областта на финансовия мениджмънт на световно и мултинационално равнище в продължение на съвсем 8 години.

Преди това Попов работи в Unilever Централна Южна Европа, където натрупа опит на няколко районни позиции, с които се издига в компанията в границите на повече от 7 години. Професионалната му кариера стартира в Intrama-Suedpack, България.

Новият основен финансов шеф е учил "Финансов мениджмънт " в Университета в Делауеър, Съединени американски щати, и е приключил програмата за стратегически решения и ръководство на риска в университета на Станфорд. Той има и магистърски степени по "Търговски бизнес " и "Международни стопански връзки " от стопанска академия "Димитър Ценов ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР