Както се казва: една жена може да прости хиляди пъти

...
Както се казва: една жена може да прости хиляди пъти
Коментари Харесай

Топ 5 признака, че фризьорът ви ще унищожи косата ви

Както се споделя: една жена може да елементарни хиляди пъти на мъжа, който я е разочаровал, само че на онази, дето ѝ е унищожила косата - в никакъв случай! Знаем, че ние дамите можем да бъдем много сериозни към фризьорите, маникюристите и козметиците, а и ненапълно с право, защото постоянно би трябвало да внимаваме на кого доверяваме хубостта и здравето си. Днес ще се спрем на повелителите на гривите, като ще ви обърнем внимание на тези, които могат да навредят на косата ви. Ето кои са 6-те признака, издаващи фризьора с непрофесионално отношение, на който никак не му пука дали крайният резултат ще ви хареса, или не. Съответно - не очаквайте доста от него и знайте, че е по-вероятно да останете разочаровани. 

Критикува останалите фризьори

Това важи и за другите специалности в областта на услугите. Ако чуете, че индивида, на който сте се доверили, се акцентира, като показва минусите на сътрудниците си, по-добре сменете " професионалиста ". Истинският подобен в никакъв случай няма да се занимава да разисква какъв брой са некадърни другите, тъй като има нещо наречено " етичен кодекс ", който не разрешава сходно държание. 

Изглежда неподдържано 

Каквото и да си приказваме - външният тип е доста, доста значим, изключително когато става дума за човек, който предлага разкрасителни услуги. А и помислете: бихте ли доверили косата си на коафьор, който е с неприятна прическа или с неподдържана багра? Косата е визитната картичка на всеки коафьор и без думи приказва за неговия професионализъм и отношението му към работата. 



Хигиената в салона е на ниско равнище

Както към този момент отбелязахме, вие не доверявате просто косата си, а здравето си. Обърнете внимание дали уредите, с които работи (четки, ножици) са стерилизирани. Също по този начин към себе си не е редно да виждате остатъците от коса на клиента, който е бил преди вас на стола. Да не приказваме за засъхнали пръски от багра по мивката. Запомнете: хигиената е от първостепенно значение.

 

Пълен непукизъм

Има доста способи да разберете, че на фризьора ви просто не му пука дали резултатът от работата му по косата ви ще ви хареса. Ако не изслушва желанията ви, в случай че бърза да ви прекъсне и да ви каже, че това, което желаете няма по какъв начин да стане. Или пък да подстриже повече дължина, в сравнение с желаете. Друг, доста противен миг е, в случай че даже не ви попита дали температурата на водата ви е удобна, до момента в който измива косата ви. Всички тези признаци издават, че с този коафьор не сте на една вълна и няма да се постарае да ви направи мечтаната прическа. 



Не се интересува от положението на косата ви

Ако фризьорът не разяснява положението на косата ви и не демонстрира никаква грижа, като ви предлага подобаващи артикули, то бъдете сигурни, че това не е вашият човек. Да, може би бързо ще се съгласи да ви преобрази изцяло, без значение дали ще е с цената на здравето на косата ви, само че резултатът след това несъмнено няма да ви хареса. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР