Както разбрахме миналата седмица, Деми Мур и Брус Уилис от

...
Както разбрахме миналата седмица, Деми Мур и Брус Уилис от
Коментари Харесай

Когато Брус Уилис ти е личен фризьор

Както разбрахме предходната седмица, Деми Мур и Брус Уилис от известно време прекарват повече време дружно. Причината е, че въпреки и разведени, те взеха решение да употребяват сегашното състояние, в което се намираме всички и да се насладят на всяка минута, в която имат опция да се забавляват с трите им дъщери.
 Деми Мур, Брус Уилис и по какъв начин двамата се забавляват по пижами с децата си
Брус Уилис и Деми Мур се забавляват по пижами

Напук на разпоредбите

Една от последните им хрумвания беше за щуро пижамено празненство, а задачата всички се бяха облекли в идентични пижами - бели на зелени райета. Семейство Уилис-Мур обаче като че ли въобще не обича да скучае и самоуверено продължава опитва с разнообразни действия у дома.

Талула, най-малката щерка на Брус и Деми, разгласява в своя Instagram видео, в което виждаме по какъв начин Брус Уилис се прави на коафьор. Застанал с машинка в ръце, артистът подстригва щерка си и то не по какъв начин да е, а нула номер.

View this post on Instagram
A post shared by tallulah (@buuski) on Apr 7, 2020 at 6:05pm PDT

Истината е, че въпреки и с къса коса, на Талула, ужасно доста ѝ отива. Много от почитателите ѝ в обществената мрежа написаха, че тази прическа Талула наподобява ужасно доста на майка си, която във кино лентата на Ридли Скот " Редник Джейн " също обръсва главата си.

View this post on Instagram
A post shared by tallulah (@buuski) on Apr 7, 2020 at 5:53pm PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР