Както повечето булки могат да потвърдят, по време на сватбата

...
Както повечето булки могат да потвърдят, по време на сватбата
Коментари Харесай

В Австралия младоженецът бил шокиран, като видял какво се крие под роклята на булката

Както множеството булки могат да потвърдят, по време на сватбата нещата постоянно може да се объркат. В това отношение австралийката Мадлен Уайз несъмнено не е за завиждане: в разгара на сватбените танци свекърва й я измъкнала от дансинга. Изпод снежнобялата рокля на Маделин потекла струйка кръв, която гостите забелязали.

Първоначално Мадлен си помислила, че вълнението от сватбата и паниката са провокирали промени в цикъла й и менструацията е почнала прибързано. Но когато свекървата повдигнала полата на роклята си, те разкрили какво в действителност се случва.

Там имало три пиявици. Един под стъпалото, един под задната част на коляното, а друга пълзяла по крайници. Имало доста кръв и изглеждало, че тя няма да спре.

https://cdn.fishki.net/upload/post/2022/06/02/4156437/041c685cfaaf1125e7f2d658fc0d88bd.mp4

Сватбата се състояла в имение в Нов Южен Уелс през април и времето било доста дъждовно. Мадлен счита, че пиявиците са се залепили за крайници й по време на сватбената фотосесия, когато тя и брачният партньор й отишли в поле с висока трева, с цел да си създадат красиви фотоси.

Тя не усетила нищо и празникът траял както нормално. И през цялото това време тримата кръвопийци също пирували за чест и популярност под нейната рокля.

По думите на Мадлен пиявиците са пили кръвта й най-малко три часа. Особено дебела била онази, която залепнала за крайници в задната част на коляното.

За благополучие пиявиците нормално не са рискови и ухапването им е безболезнено, макар че може да бъде много сърбящо.

Пиявиците изпускат болкоуспокояващ химикал, тъй че индивидът да не ги усеща, ето за какво че момичето не забелязало нищо, до момента в който отдолу под сватбената й рокля не стартира да тече кръв.

„ Дебелата пиявица, която беше в моето видео, в действителност се беше насмукала до пристъп и падна от крайници ми на дансинга, ето за какво отдолу под роклята течеше толкоз доста кръв “, споделя Мадлен.

За благополучие на приятелите и фамилията си, Мадлен била единствената, която била нападната от пиявици на тази женитба. Първата реакция на младоженеца била да изпадне потрес, само че по-късно той към този момент не пусна; булката и я подкрепял по всевъзможен метод.

Видео с акаунта на Маделин за кръвосмучещите натрапници било оповестено в обществените мрежи, като доста консуматори споделили, че това е още една причина в никакъв случай да не отидат да живеят в Австралия.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР