Както по-рано съобщихме, Мартин Божанов - Нотариуса беше застрелян тази

...
Както по-рано съобщихме, Мартин Божанов - Нотариуса беше застрелян тази
Коментари Харесай

Кой е разстреляният Мартин Божанов - Нотариуса?

Както по-рано съобщихме, Мартин Божанов - Нотариуса беше убит довечера в София.

Убийството е станало по време на промяната на охраните в комплекса. Чули са се изтрели. Колата на Божанов не е наранена. " Около 19:20 се чуха изстрелите. Точно се сменяхме с сътрудника ", споделя един от охранителите - Кирил Иванов.

Предполага се, че активността на Мартин е повода за убийството. Той е бил обвинен за разнообразни измами. Твърди се, че Нотариуса и бандата му са заграбили над 200 жилището единствено в София. Според остарели изявления, в далаверите са забъркани висши служители на реда. Измамените най-често са възрастни хора и наследници на парцели, настояват от " България през днешния ден ".

Преди години Нотариуса се прочу с това, че стана първият клиент на комисията за конфискация на нелегално благосъстояние " Кушлев ". През далечната 2008 година комисията " Кушлев " лиши имущество за 430 000 лв. от Божанов, откакто той е наказан за машинация с парцели.

По изявления в разлини медии се твърди, че убитият може да трансферира всеки парцел, който клиента му изиска, против 70% от действителната цена на парцела. Според други изказвания, Нотариуса се появявал на своите срещи с кола и защита от една от държавните организации. Според изявления в разнообразни уеб сайтове, брачната половинка на Нотариуса е проверяващ служител на реда от ГДБОП.

Някой свързват Нотариуса и с Пепи Еврото, като се твърди, че те са си помагали с връзките си в правосъдната система. Споре други изказвания Нотариуса не е имал потребност от Еврото, тъй като самичък има мрежа от хора на висши позиции в правосъдната система.

Това е трето ликвидиране в София от началото на годината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР