Както писахме миналата седмица, известен баровец осъмна без поръчковото си

...
Както писахме миналата седмица, известен баровец осъмна без поръчковото си
Коментари Харесай

Автоизманикът Росен Лашов върти нови далавери

Както писахме предходната седмица, прочут баровец осъмна без поръчковото си „ БМВ “ за четвърт милион. Говори се, че отговорен за раздялата със скъпата му играчка е небезизвестния Росен Лашов- Сливата. Приятели на Росен настояват, че се е покрил вдън земя, откакто си навлякъл гнева на несъответствуващия човек , написа

Не е загадка, че публично Росен Сливата стопанисва „ автосервиз “, през който минават и авточасти втора ръка с неразбираем генезис. В ъндърграунд средите се приказва, че до момента в който в смутните времена на прехода е крадял коли, които след откуп прибирал на притежателите им, в този момент Сливата се е преквалифицирал и бръмчи единствено на несъмнено. При него можеш да си поръчаш автомобила на фантазиите си- модел, цвят, конски сили. Запознати с бизнеса му настояват, че приема всевъзможни поръчки, доставя всичко и не връща никого. Близки до Росен настояват, че в последно време получавал съществени предизвестия от огромна застрахователна компания, които поради сръчните му ръце са на минус от няколко милиона.

Росен е проходил в бизнеса около контактите си с вносителите по това време на Ратола и Санг Йонг, когато е бил обслужващ сервиз на Ратола и употребил базата им. Хората бързо се усетили, че цялото това придвижване на коли с тъмни стъкла и брадати физиономии вътре не е на добре и побързали да се отърват от него.

Оттогава датира и другарството му с някогашен началник на Столичната дирекция на вътрешните работи, на който подарил сребрист джип Ратола. Привидно договорката била облечена в контракт за лизинг, само че лизинга услужливо се плащал от Росен. Данни по отношение на бизнес- връзките им, както и името на началника със съмнителна известност се пазят в редакцията ни и могат да се дават на органите, проверяващи случая. Росен не спирал да се хвали, че до момента в който си плащал, „ оня човек “ му пазел гърба, нямал кахъри и бизнеса му процъфтявал. Не без присъединяване на Росен и Началника на Столична дирекция на вътрешните работи столичният държавен СОТ161 се е обзавел с нови патрулки Санг Йонг Тиволи. Камъчето на раздора в връзките сред двамата се оказала екзотичната Биляна. Неколкратно Росен бил заставен да изпраща „ дарове “ на Началника по жена си. Говори се, че Биби сполучливо изпълнила заръките на Росен, нещо повече- сродила го с Началника, правейки ги баджанаци. Познати до бившето семейство шушукат, че Росен имал подозрения дали не отглежда непознато дете. Кой е намазал от цялата история и на какъв брой стана е тъкала шавливата Биляна, не се знае. Факт е обаче, че бизнеса на Росен е пред банкрут, а горделив притежател на компанията му за коли рент-а-кар и автосервиза е Биби. Дали развива активност тази компания и има ли изобщо коли, които да дава чартърен, прибира ли Данък добавена стойност от несъщуствуващи покупко-продажби, са все въпроси, които ще обясняват чиновниците на Национална агенция за приходите, а ние сме подготвени да спомагаме на способените органи с цялата информация, с която разполагаме.

Говори се, че Биляна е интелигентна жена и държи на една ръка и остарелия мераклия, който покрива всичките й воаяжи по екзотични дестинации.

За разлика от пробивната си жена, в последно време Лашов хубавичко го е закъсал. Имал си проблеми с недоволни „ клиенти “- прибирал комисионни за „ поръчки “, които не може да извърши.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР