Както Hotnews.bg вече писа, президентът на модна агенция "Визаж Моделс

...
Както Hotnews.bg вече писа, президентът на модна агенция "Визаж Моделс
Коментари Харесай

Калканджиева ранена след пиянска свада с...

Както Hotnews.bg към този момент писа, президентът на фешън организация "Визаж Моделс Груп " Евгения Калканджиева бе призната с кола за спешна помощ в болница. От фрагменти, документирани от уеб страницата Glasnews.bg, се вижда, че главата на 46-годишната някогашна миска е превързана. По информация на Lupa.bg тя била ударена със счупена бутилка по време на битова кавга. Дама, близка до „ Мис България” 1995, разкрива, че битовото меле се случило след сериозен запой, почнал още по обяд в неделния ден в дома на Калканджиева.

"Пиянските " викове, огласящи входа на Жени, стреснали съседите на хубавицата и те станали неволни слушатели на гюрултията на открито. След като станало ясно, че Жени е засегната в главата, те незабавно извикали кола за спешна помощ, която отвела Калканджиева в болница, с цел да зашият раните ѝ. За благополучие синът на скандалджийката – 12-годишният Жорко, отсъствал от жилището. Липсвал и брачният партньор ѝ Стефан Манов - Тачо. Говори се, че той и експресивната брюнетка от дълго време не живеели под един покрив.

Според Lupa.bg един от участниците в запоя е художникът Александър Балкански, наследник на телевизионната легенда Алис Крайчева. Hotnews.bg разбра, че другият е прочут публицист, който има богата кариера както във вестници и списания, по този начин и в малкия екран.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР