Както гардеробът ви има нужда от организираност, същото се отнася

...
Както гардеробът ви има нужда от организираност, същото се отнася
Коментари Харесай

5 стъпки как да подредите козметичните си продукти

Както дрешникът ви има потребност от организираност, същото се отнася и за вашите козметични артикули.

Колкото и да се стремите да поддържате съвършен ред, в някои моменти това просто не се получава. Както сезонното разчистване и реорганизиране на дрешника е доста потребно, същото важи и за козметичните ви артикули. С подобаващата класификация по-лесно ще правите своята рутинна грижа за кожата. Вижте 5 стъпки, благодарение на които ще подредите вярно своите козметични артикули:
Извадете всичко
Извадете всички козметични артикули, които имате – тези, които сега ползвате, както и тези, които ви чакат към момента неизползвани. Може би даже ще намерите артикули, които сте не запомнили, че имате. Когато всичко е на едно място, доста по-лесно ще можете да го групирате по подобаващия метод.
Групирайте
След като към този момент всички козметични артикули са забележими, започнете тяхното групиране. Сенките за очи на една купчина, лосионите за тяло на друга, кремовете за лице на трета и така нататък
Изхвърлете, каквото е нужно
Изхвърлете всичко, което е с изминал период на валидност. След това изхвърлете всичко, което не сте употребявали от една година или повече. След като оставите единствено нещата, които в действителност са ви нужни и годни за приложимост, по-лесно ще можете да ги организирате.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР