Какъв уникален кабинет от гербаджийски калинки, само - Румен Христов/вицепремиер

...
Какъв уникален кабинет от гербаджийски калинки, само - Румен Христов/вицепремиер
Коментари Харесай

Николай Марков: Какъв уникален кабинет от гербаджийски калинки

" Какъв " неповторим кабинет " от гербаджийски калинки, единствено - Румен Христов/вицепремиер и Министерство на вътрешните работи шеф/, Делян Добрев /наемателя на майкините си парцели, министър на енергетиката/ и впрочем. Все тим бойкови памперси в човешка форма. Ананиев, Сачева!?

Преди година време калинките в политиката се възприемаха като борисово постижение. Оказа се, обаче, че към Борисов живеят единствено и само калинки, само че той не е изключение. Видимо, че и във всички други партии калинкизацията е в пандемична фаза и политическите последици не закъсняват. Лъснати калинки, кембриджки калинки, надълбоко провинциални калинки, университетски калинки - единствено калинки, нищо друго ", написа специалистът по национална сигурност
 Николай Марков: В България има единствено мафия - скрита, свирепа и недосегаема Николай Марков: В България има единствено мафия - скрита, свирепа и недосегаема
" Не е мъчно да забележите и вие, че политическите партии нямат експертен, нито политически капацитет. Нямат никакъв! По-лошото е, че...

На тази калинкизация от горната страна, всички политически партии вършат внушения, че народа им бил отговорен, щото бил поземлен. Може и да е по този начин ненапълно, само че не може да се отхвърли, че същият този български народ разпознава безпогрешно оригинал и фалшификат. И когато му набутват единствено имитации пред очите той си обръща гърба и си потегля.

Прощавайте, само че българският селяндур е бил постоянно свръхчувстивителен и в случай че България съществува до през днешния ден, то е поради оня здрав вътрешен заряд, който политиците ни не могат да разчетат. Този код е чужд за родените предатели на жанр и татковина в името на персонално свое богатство.

Политическата ни система е блокирана в отбрана на мафиотски ползи, които се приближават до ползите на външните ни грабители. Очаквахме от новите ни сътрудници схващане и помощ, получихме съюзяването им с най-тежката проведена престъпност в България и цялостна операция и деформиране на вътрешната ни политика. Катастрофата следва, тъй като сред сътрудниците и нас няма истина. Няма и емпатия.

Искаме да продължим на крепко, само че за задачата се употребяват заболели, изхабени, корумпирани, невежи и подвластни фигури, интегрирани в държавната и политическа управляващи. Така няма да стане и причина отново няма да е в българския народ, а в тези, които съучастват на интернационалните и наши нарушители. Има граници и някои от тях би трябвало да са свещени и недостъпни. Предателят не мисли по този начин.
 Дисидентите от ГЕРБ и техният комичен рев " Дисидентите " от ГЕРБ и техният " комичен рев "
" Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на стр...

Това, което аз разбрах е, че в България няма политици, а лобисти!

Наемници против високо възнаграждение, които са подготвени да формулират, дефинират, развиват и вкарват в осъществяване всевъзможни небивалици, в името на заветната цел - възнаграждението си. Тяхната интензивност се случва със светване на алена светлина, също като кучетата на Павлов.

Обидно е да си български жител - мафиотски гражданин, другояче казано европеец. Българин под евро-атлантическо робство.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР