Какъв уикенд ще имате на любовния фронт? Отговорите дава iwoman.bg.

...
Какъв уикенд ще имате на любовния фронт? Отговорите дава iwoman.bg.
Коментари Харесай

Каква любов ви чака през уикенда? Говорят зодиите

Какъв уикенд ще имате на любовния фронт? Отговорите дава iwoman.bg.

Овен

Овните ще са изправени пред напрегнати почивни дни. Възможно е да се появи спор, засягащ някаква фамилна обстановка, в който би трябвало да вземете страна. Бъдете деликатни в тона си и лавирайте, тъй като думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, в сравнение с очаквате.

Телец

Не обещавайте неща, които не можете да извършите, колкото и да ви се желае. По-важно е да оправдаете упованията, които сътрудникът има към вас и да осъществите към този момент започнатите действия.

Близнаци

През почивните дни любовният ви живот ще бъде пъклен динамичен, само че в любовта нещата ще са на приливи и отливи. Спокойствието ще е последното нещо, което ще постигнете.

Рак

Предстоят дни на самоосъзнаване и намиране. Ще имате опция да разберете от какво се нуждаете в връзките си към днешна дата, ще си дадете сметка какъв брой са се трансформирали целите ви от началото на връзката. Помислете дали потребностите ви срещат действителността.

Лъв

Доста пълностоен диалог с огромна тежест следва за обвързаните Лъвове. Духовната ви връзка се задълбочава и с помощта на това ще започнете да вършиме проекти за по-далечното бъдеще.

Дева
Любовният живот на Девите през уикенда несъмнено няма да бъде отегчителен. От една страна ще се чувствате подкрепяни и обичани, само че от друга ще се борите за превъзходство във връзката.

Везни

Не е изключено да има спорове в паричната сфера. Може би ще желаете да осъществите някаква ваша фантазия, само че насладата ви бързо ще бъде помрачена от финансовата действителност.

Скорпион
Опитвате се да балансирате сред доста разнообразни отговорности и странични действия. В резултат на това сътрудникът ви може да се почувства нерешителен и заплашен. Определете целите си и поговорете с него.

Стрелец

Отделете повече време на обичания човек и се радвайте на хармонията. Излезте на разходка, гледайте филм. Ако имате терзания, споделете ги, тъй като ще бъдете в действителност чути.

Козирог
Обвързаните Козирози могат да чакат повече пристрастеност в спалнята. Ще бъдете подготвени да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си и то по най-хубавия метод.

Водолей

Важно е всеки да следва това, което е най-хубаво за него, само че взаимно да се подкрепяте. Само по този начин ще намерите „ златната среда”. Отделете време и за романтика.

Риби
Спорна обстановка с половинката може да ви накара да потърсите съвет от другар. Внимавайте обаче какво споделяте, тъй като този другарски диалог може да се окаже освен ненужен, само че и да докара до доста главоболия.

Свързани вести Алена за 2022-ра: Много обич, сватби и деца, Венера е властелинът на годината
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР