Какъв е отзвукът на в българския парламент и защо въпреки

...
Какъв е отзвукът на в българския парламент и защо въпреки
Коментари Харесай

Първият мандат: Ще се стигне ли до гласуване на нов кабинет?

Какъв е отзвукът на в българския парламент и за какво макар приключването на следващия краен период сред сътрудниците, мълчанието продължава?

Оглушително безмълвие и от двете страни - от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Бойко Борисов и Кирил Петков минаха около публицистите в коридорите на Народното събрание преди да влязат в пленарната зала, само че отхвърлиха да разясняват каквото и да било обвързвано с държавно управление, ротация и договаряния.

Вчера Бойко Борисов сложи период до през днешния ден договарянията да бъдат възобновени. Последваха писмени заявления от двете страни, които завършваха по един и същи метод: " Вие сте на ход " . От там насетне има единствено цялостно безмълвие и никой нищо не разяснява по тематиката.



фотоси: БГНЕС

Единствената фраза, която сподели Борисов, беше преди да влезе в пленарната зала:

- Г-н Борисов, оставихте ли отворена вратата за договаряния сега?

Бойко Борисов, ръководител на ГЕРБ: " Ето я, отворена е. "

От сутринта медиите са в очакване точката с мандата на държавното управление да бъде импортирана в дневния ред на Народното събрание и тя да бъде разисквана от депутатите, само че до момента такова нещо няма и най-вероятно през днешния ден няма да бъде импортирана.

Очакването е огромно както измежду медиите, по този начин и измежду депутатите, и това демонстрира една радостна обстановка с ръководителя на Народното събрание:

Росен Желязков, ръководител на Народното събрание: " Уважаеми сътрудници, ще предложа на вашето внимание отмора до 11:00 часа, когато ще стартира парламентарният надзор.

Вижте директното включване на Вера Александрова


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР