Какъв е най-добрият начин да получите уважение от партньора си?

...
Какъв е най-добрият начин да получите уважение от партньора си?
Коментари Харесай

Тръгнете си, за да получите уважение

Какъв е най-хубавият метод да получите почитание от колегата си? Ако сте пробвали всичко, с цел да го накарате да се усеща обичан и обгрижван, само че към момента нищо не се случва, може да прибегнете до нещо по-твърдо. Нима не знаете, че да си тръгнете основава почитание? Знаем, че звучи извънредно, само че от време на време това е единственият вероятен излаз.  Как да стане? Продължавайте да четете по-долу и ще разберете по какъв начин и за какво.

Ето и някои аргументи, заради които би трябвало да си тръгнете, с цел да получите почитание:

Показва убеденост

В една нещастна връзка може да се стремите към утвърждението на колегата си и непрекъснато да търсите уверения, че всичко ще бъде наред. Жадувате да получите почитание и сътрудникът ви да показва любовта си към вас и да обещае, че в никакъв случай няма да ви изостави. Когато той въпреки всичко ви напусне, това може да е трудно, тъй като имате възприятието, че обичта ви не е задоволителна.

Когато обаче откажем да се поддадем на настояванията на колегата си и си тръгнем след спор, ние демонстрираме своята убеденост и демонстрираме, че не се нуждаем от ничие удостоверение. Това е метод да отхвърлим опитите на колегата да манипулира страстите ни и да изградим личната си самонадеяност.

 получите почитание

Напомня на вас и на колегата ви за вашата стойност

Ако сантименталната ви връзка е нездравословна, може към този момент да не вярвате, че ще получите почитание или благодарност. Решавайки да напуснете връзката, вие демонстрирате такова към себе си. Казвате на колегата си, че се цените задоволително, с цел да потърсите по-добро отношение.

Вашите гледни точки би трябвало да бъдат приети и вашите граници би трябвало да бъдат уважавани. Напускането на връзката е причина да получите почитание, което може да въодушеви някогашния ви сътрудник да се отнася по-добре с вас, в случай че се опита да се сдобри с вас.

 получите почитание

Показва високите си стандарти

Вероятно сте се чувствали незаслужено третирани в избрани моменти от връзката си, може би сякаш сте били по-малко значими за колегата си от някой различен. Това, че по този начин и не можете да получите почитание и непрекъснатата потребност от взаимни отстъпки могат да бъдат необикновено разочароващи и да накърни самочувствието ви.

Възможно е даже да ви накара да се запитате дали сътрудникът ви в действителност ви обича. По-важно от любовта обаче е дали той ви цени и почита неповторимите качества, които ви вършат такива, каквито сте.

Ако към вас се отнасят като към втори избор, това е знак, че сътрудникът ви не ви цени високо и може би не вижда бъдеще с вас. Заслужавате нещо по-добро от това и би трябвало да си тръгнете, с цел да създадете по-здравословна динамичност на връзката, която предизвиква уважението и самоуважението. Това в последна сметка ще ви бъде от изгода в дълготраен проект и ще получите почитание, което заслужавате.

Дава ви късмет да се развивате

Прекратявайки една връзка,  освен да получите почитание, вие също по този начин печелите личностно израстване. Оттеглянето от дадена връзка може да ви помогне да развиете самоуважение и да разберете, че е обикновено от време на време нещата да не се получават.

Това е зряло решение да оставите нещо, което не работи, като покажете, че не държите на безответна обич. Научавате се да приемате, че индивидът, който в миналото сте обичали, може към този момент да не е подобаващ за вас, което е задоволително.

 получите почитание

Позволява ви да поемете контрола върху бъдещето си

Оттеглянето може да ви даде сили, тъй като ви разрешава да поемете отговорност за бъдещето си и да бъдете виновни единствено пред себе си. Като прекратите дефинитивно една връзка, можете да оформите своята еднаквост и да определите своя личен път. Само по този начин в действителност ще получите почитание.

Когато сътрудникът ви осъзнае това, той ще разбере, че в действителност имате съществени планове. Ако не е сериозен във връзка с връзката, това ще го предизвести да не си играе повече с вас.

Поставя граници

Оттеглянето от нездравословна връзка може да откри персонални стандарти и граници, което способства за чувството за мощ. Това оказва помощ да се сътвори възприятие за сигурност и да получите почитание от страна на другите, които ще се възхищават на способността ви да напуснете токсичната обстановка.

Вследствие на това ще се почувствате по-силни като персона. Като поставяте ясни граници, можете по-добре да разберете къде да сложите чертата и на допустимите неща в връзките с колегата си, без да се постанова да го питате. Това може да внесе вътрешен мир в връзките ви със самите вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР