Как си плувам днеска напред-назад из кръстовището на „Графа“ и

...
Как си плувам днеска напред-назад из кръстовището на „Графа“ и
Коментари Харесай

Дебат за абортите и „светата троица на тъпотията“

Как си плавам днеска напред-назад из кръстовището на „ Графа “ и „ Солунска “, плацикам си се с поясчето и надуваемите налакътници и си се развличам, ей по този начин – си разпущам лятно… и по едно време слушам хора да приказват, че се надигал глас в България, който желал да се забранят абортите.

И баш в тоя миг в слушалките ми Ицо Хазарта ми вика: „ […]абе, тия за мене са неква фракция “.

Веднага ми излиза наяве, че това са подправени вести. Очевидно е, че в България, 21 век, 2019 година такива работи не се случват. Успокоявам се и не преставам да си се плацикам в кръстовището на „ Графа “ и „ Солунска “ и да си чувам Хазарта, стигаме до: „ Нещо 'апни, бе, бе де*а мааму! “

И по едно време ме сецва една мисъл – забива ми се в мозъка, като парче пуканка сред зъбите: аз, като пребивавам в такава приказна страна, в която мога да си плавам посред одеве ремонтирана улица, дали въпреки всичко някой не се кани правилно да вкара забрани за аборт, щото ги знаеме тия страни, в които е неразрешен абортът, че са… напредничави, нали? И ние желаеме напредничаво да напредничаваме…

В Аржентина и на изнасилени не им дават да помятат и им трансформират живота в безконечен призрачен сън, пък да не приказваме какъв брой дами се крият по всякакви коптори, при съмнителни лекари да помятат, тъй като другояче фамилията им ще ги изгони… и мрат като мухи от инфекции. Напредничави, нали?

И не преставам да си мисля: бе, кви ще са тия хора, дето да изискат такова нещо и отку́да такие мысли им се раждат в главите?

И ме осени:

едно огромно количество несполучливи аборти са се оповестили против абортите (щото медицината напредва, нали… и все по-малко от техния тип ще има… „ инцидентно оживели “, желая да кажа).

Разбирате ли по какъв начин една лекарска неточност може да скапе живота на милиони хора? Един хирург, невролог, общопрактикуващ, травматолог и така нататък … техните (и най-тежки) лекарски неточности провокират в най-страшния случай гибелта на пациента. Един гинеколог, в случай че направи лекарска неточност и абортът се получи неудачен и плодът на „ любовта “ въпреки всичко се пръкне… и земе, че стане народен представител, инфлуенсър, ОБЩЕСТВЕНИК… може да затрие живота на милиони. (и тука – неизвестно за какво – се сещам за една остаряла ария на „ Ъпсурт “, в която се пее: „ […]в Парламента да ***** ***** е бизнес/ Нали ги видех – ОБЩЕСТВЕНИЦИ/ Некои ***** направиха доста пари”).

И по този начин се оказа, че в границите на една седмица съм се сблъскал със „ светата троица “ на закърнелия мозък, а точно:
1. Земята е плоска;
2. Ваксините предизвикват Аутизъм;
3. Забранете абортите – това е ликвидиране.

***

Да, за пръв път през живота си се сблъсках персонално с такова създание – Flat Earther.

Пол: женски; възгледи: магьосница (и тук, евентуално, си мислите, че си изобретявам, с цел да разкрася историята в своя изгода, само че не… момичето се самоопределя като „ магьосница “); поверие: Земята е плоска; задача в живота: всички да имат вяра, че Земята е плоска.

Момичето дефинира държанието ми като „ детинско “, тъй като имам вяра, че Земята е кръгла. Според нея, поради това, евентуално към момента съм вярвал в Дядо Коледа и пребивавам в анимационни филмчета.

Така…

Вероятно си мислите, че тези хора са безвредни и просто досадни, но…

… само че, в действителност са рискови. Защото са нестабилни и елементарно податливи на обикновени внушения. Докато единствено си ги „ коткат “ да слушкат тъпи версии на нечий мозък, са безвредни, само че с това промиване на съзнанието им просто ги вършат послушни на дадени водачи и податливи на техните стремежи. Утре те ще отидат и ще гласоподават за когато Flat Earther водачи и инфлуенсъри им кажат да гласоподават, ще им се подчиняват защо ли не. Ако им кажат да поддържат „ сътрудника “, дето желае да забрани абортите, ще го поддържат, в случай че им кажат да излязат на митинг против нещо, ще излязат, в случай че им кажат да унищожават някой неуместен публицист, публицист, политик, конкурент – ще го унищожават, без въпроси. Те са биомаса, без мозък, със свръхдоза смирение, те са „ моделирани “ от страха и параноята, в които съзнателно са натикани.

Те са рискови, тъй като са нападателни и са подготвени да създадат всичко, което изискат от тях тези, които ги облъчват. Живеят с мисълта, че са лъгани и манипулирани от някакви невидими сили и държавни управления в сянка, а голямата подигравка е, че НАИСТИНА СА ЛЪГАНИ И МАНИПУЛИРАНИ от личните си „ овчари “.

Моето предложение на седмицата е: всеки Flat Earther да се ожени за анти-ваксър и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да не си имунизират наследниците, щото, както е тръгнало – абортите ще са противозаконни.

Другият вид е да лобираме за връщането на лоботомията.

(в слушалките ми Ицо Хазарта е минал на друга ария и слушам: „ Така... оттука натам за такива безобразия, ще има евтаназия “)

***

Да се върнем на тематиката с абортите.

Разбрахме през днешния ден, че едни VIP-ъ п-ь-ерсони от чалгирания набор на беге вселената мислят за второ дете. Е, кàжете почтено, че още сте против абортите. Вие виждали ли сте наследниците на родните ни випове?

При всичкото това плацикане в предпазените Рилски езера, всичкото това чалгаджийстване, всичките поправки на ремонтите на ремонтите на страната, всичките тези аристократично разсеяни държавни чиновници и бюрократи, които безнаказано убиват заболели деца, всичкия тоя добитък в Парламента… и след всичко това… сте срещу абортите? Сериозно?

В подобен случай, чакайте да ви кажа нещо доста значимо: съгласно най-новите медицински проучвания, които, кълна се, са същински – имунизациите са нещо неприятно и разболяват.

***

И в действителност ли нечий мозък може да роди спор „ срещу “ абортите – нещо, което от дълго време е забравено в сякаш цивилизованата ни страна и уредено преди 63 години? Наистина ли може някой толкоз да падне, че обслужвайки ползите на една тайфа от едно непознато государство да се изплюе в лицето на личната си страна и на дамите, които сякаш се е клел, че ще пази?

Дебатът се трансферира към това по какъв начин да накараме хората НАСИЛА да раждат, вместо към това за какво, по дяволите, хората ги е боязън да имат деца в България! Но по този начин е по-лесно. Патриотично. Шумно. Рекламно.

Като нищо на следващия ден да изискат анулация на разводите, смъртно наказване за невярност, възбрана на контрацептивите и заветната фантазия на товарищите – излизане от НАТО и Европейски Съюз, щото са демонски, позволяват конвенции, тактики и аборти, а и ни учат децата, че Земята е кръгла…

И до момента в който си разсъждавате по тематиката, помислете и по това: за какво, за какво, за какво, по дяволите, най-вече и най-шумни, и най-разбиращи по въпроса с абортите са мъже, а не дами (или те, по традиция, в нашето общество имат функционалност единствено да снасят деца, да стоят в кухнята и да носят ракия и салата!) и за какво демографската рецесия ще я борим с принуждение над народа си, а не с изпитание да му предоставим такива условия, че самичък да изиска да се развъди в това тресавище, което заедно обитаваме.

Нищо изключително – просто малко размишления като за понеделник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР