Как седите на стола? Позата ви издава много за вас.

...
Как седите на стола? Позата ви издава много за вас.
Коментари Харесай

Как седите на стола? Позата ви издава много за вас!

Как седите на стола? Позата ви издава доста за вас.

Когато прекарвате пред преносимия компютър дълго време, постоянно забравяте по какъв начин вярно да седнете на стола. Със сигурност имате обичана поза, в която се чувствате оптимално удобно.

Казват, че позата, в която човек е привикнал да седи, може да опише доста за него. Благодарение на езика на тялото ние неумишлено демонстрираме привързаността си към другите хора и сигнализираме за възприятията си.

Понякога езикът на тялото може да каже даже повече от вербалния език, с който сме привикнали да поддържаме връзка. С жестовете и мимиките на лицето ние показваме нашите страсти и усеща. Например, думите не постоянно са нужни, с цел да се разбере, че човек лъже, отегчен е или му е некомфортно. Достатъчно е да погледнете неговото лице, ситуацията на тялото и придвижванията на ръцете.

Позата, в която седите споделя доста. Всяка от тях крие характерна характерност зад себе си.

Поза номер A

Първата поза е присъща за изобретателните и харизматични персони. Такива хора са привикнали да вземат всичко от живота. Ръководят се от своите усеща и чувства, от време на време не мислят за следствията от дейностите си. Водени са от духа на авантюризма и пристрастеността.

Удоволствие е да общуваш с такива хора. С тях е занимателно и забавно. Въпреки радостния им манталитет, изпитват компликации да се оправят с проблемите, които пораждат в живота. В сериозни обстановки те могат да се затворят в личния си свят и да не позволяват никого в него.

Поза номер B

Мечтателните персони кръстосват краката си. Те са уверени в себе си и в диалог могат да пленят всеки събеседник. Креативните и новаторски хрумвания им оказват помощ да работят и да реализират задачите си. Такива хора не са привикнали да стоят на едно място. С тях постоянно е забавно, само че в една връзка обичат да поддържат конспирация, изключително когато става дума за любовни връзки.

Поза номер C

Тази поза е типична за безредните и променливи хора. В всекидневието са много небрежни, само че това въобще не ги тормози. Такива хора са привикнали да живеят в личния си безпорядък и им е удобно в него. Освен това, не им пука какво мислят другите за тях. Почти невероятно е да нараните възприятията им.

Това са хора със мощна воля и не следват модата или времето. Винаги и във всичко те слушат вътрешния си глас, който споделя какво да вършат и по какъв начин да наподобяват.

Вижте още: Народни поверия, свързани с метлата

Поза номер D

Четвъртата поза е отличен образец за това по какъв начин вярно да седите на стола. Смята се, че отразява дълбоката просветеност и резистентност на човек. Такива хора са много потайни и спокойни, не са привикнали да парадират с възприятията си. Те не обичат да влизат в открит спор, само че в това време не се опасяват от компликациите, с които може да се наложи да се сблъскат по един или различен метод.

Поза номер E

Последната поза е типична за целенасочените персони, които вървят малко по малко към фантазиите си. Те не бързат, тъй като знаят, че за всичко си има място и време. Такива хора знаят по какъв начин се работи, образовани са. Комуникацията с тях е забавна и приятна. Те знаят по какъв начин да създадат положително първо усещане. Лесно им е да поддържат всяка тематика на диалог, а в нова компания постоянно се усещат в свои води.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР