Как се забавлява Кейт Мидълтън? Противно на очакванията, че трябва

...
Как се забавлява Кейт Мидълтън? Противно на очакванията, че трябва
Коментари Харесай

Кейт на тайно женско парти

Как се забавлява Кейт Мидълтън? Противно на упованията, че би трябвало да си стои у дома късно вечер, брачната половинка на принц Уилям е решила да разпусне малко и да отиде на празненство. Да, тъкмо по този начин. Британски таблоиди оповестиха, че тя е участвала на женско събиране, проведено от майките на децата от школата по балет на принцеса Шарлот.

Според информация на „ MarieClaire “, херцогинята на Кеймбридж е видяна да влиза през задния вход на механа в Челси, а защитата ѝ не разрешила да я снимат.

Най-вероятно Кейт е прекарала няколко часа в заведението „ The Hollywood Arms “, чийто личен състав е бил известен авансово за идването ѝ.

Това е първото появяване на Мидълтън на празненство, квалифицирано от родителите на учениците от школото „ Томас Батърсий “, в което се образоват принц Джордж и принцеса Шарлот.

Преди няколко месеца принц Уилям и брачната половинка му Кейт изненадаха британците като се появиха в ирландски бар, където влязоха в ролята на бармани и наливаха бира на посетителите.

Вчера кралската двойка бе на публично посещаване в църквата „ Сейнт Мартин ин дъ фийлдс “ в Централен Лондон, с цел да поддържа Националния незабавен концерн, основан след последните терористични офанзиви в английската столица.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР