Как реагират зодиакалните знаци, когато ги пратят да вървят по

...
Как реагират зодиакалните знаци, когато ги пратят да вървят по
Коментари Харесай

Да се посмеем: Как си тръгват зодиите, когато ги пратят по дяволите?

Как реагират зодиакалните знаци, когато ги пратят да вървят по дяволите?

Овен

Овенът потегля да върви по дяволите като същински овен - негласно и злобно, с уверено изправени плещи.

Телец

Телецът ужасяващ ще попита: " Тоест по какъв начин по този начин по дяволите? " И ще тръгне да се оплаква на всички, че са го патили...  да, да, по дяволите! Представятели ли си, а? Но в последна сметка ще тръгне, тъжно поклащайки глава и мърморейки си под носа обидни думи.

Близнаци

Близнаците не отиват по дяволите. Това не се случва и край! Те остават и гледат този, който ги е пратил, с упрек в погледа. В последна сметка този, който ги е пратил по дяволите, отпътува самичък.

Рак

Ракът ще се разстрои и ще се постарае да си обясни фактически ли него са изпратили и таман по дяволите ли? А може би въпреки всичко...? А-а-а да разбирам. А може би не би трябвало? Но както и Телецът, в края на краищата потегля, само че гордо.

Лъв 

Лъвът потегля и отпътува по дяволите. Пратен ли е? Пратен е. Значи би трябвало да извърши значимо поръчание. А когато стигне, обезателно ще пусне доклад за това, по какъв начин е изпълнено поръчението.

Дева

Девата ще се разплаче. После ще продължи да плаче. След това ще си поплаче още. След това тя колебливо ще се придвижи в указаната посока, спирайки по пътя, с цел да си поплаче. Ще стигне. Не толкоз бързо, само че обезателно ще стигне.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР