Как растителните вещества в гората стимулират нашата имунна система? Кои

...
Как растителните вещества в гората стимулират нашата имунна система? Кои
Коментари Харесай

Как прекият контакт с природата влияе на нашите органи и клетки?

Как растителните субстанции в гората подтикват нашата имунна система?

Кои свойства на природата могат да се употребяват в битката против рака?
Какъв е лечебният капацитет на общуването с животни?
Как директният контакт с природата въздейства на нашите органи и кафези?
Клеменс Арвай ни дава налични и потребни насоки по какъв начин да използваме лечебната мощ на природата. Той цитира забавни случаи от практиката на свои сътрудници, персонални прекарвания и наблюдения, както и споделен професионален опит, с цел да илюстрира несравнимите лечебни качества на природата.
Арвай е деен последовател на новата, революционна просвета екопсихосоматика, която показва тясната връзка сред душeвността, тялото и природата,като ясно декларира, че няма по какъв начин хората да са здрави, в случай че не опознаят и пазят природата. Той преглежда разнообразни аспекти на тази взаимозависимост – човешкото здраве и природата, медицината и природата, лечебния код на природата – за какво тя в действителност лекува.
Клеменс Арвайе роден през 1980 година, инженер и биолог, приключил екология и приложна ботаника. Автор на няколко книги, в които подчертава върху лечебната връзка сред индивида и природата. „ Природата лекува “ е забавна, потребна и завладяваща книга за всеки актуален човек, без значение от това в какъв тип медицина има вяра – академичната, различната, аюрведичната, холистичната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР