Как политическа партия Има такъв народ да работи пълноценно, след

...
Как политическа партия Има такъв народ да работи пълноценно, след
Коментари Харесай

Филип Станев: Как Има такъв народ да работи пълноценно, след като предкулисно беше саботирана функцията на парламента

Как политическа партия " ИТН " да работи пълноценно, откакто предкулисно беше саботирана функционалността на Народното събрание. Това сподели националният представител от Има Такъв Народ Филип Станев в декларация от името на групата.

" Как се очакваше партия " ИТН " да одобри подправената поддръжка от 160 депутати. Тази поддръжка е невъзможна за поддръжка, тъй като това е псевдоподкрепа ", сподели още Филип Станев. Той разгласи, че по този начин " ИТН " ще стане пленник.

Филип Станев прикани през днешния ден депутатите да работят всъщност, а не да вършат нелепи сеири по медиите. " Използвам трибуната на Народното събрание да ви кажа няколко безспорни, неподлежащи на подозрение обстоятелства. Първи факт, през вчерашния ден ПГ на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не одобриха оферти дневен ред на парламентарното съвещание. Такова съвещание по тази причина нямаше. Втори факт - всички народни представители сме изпратени да работим, да законотворим, да предлагаме хрумвания, решения, в името и в ползите на българския народ, а не да се саботира личната работа на депутата, отредена му от Българската конституция ", сподели Филип Станев.

Той обърна внимание, че през вчерашния ден на следващото съвещание на Министерския съвет в оставка, същият този министър председател в оставка е споделил, че съвещанието на държавното управление за разлика от Народното събрание работи при положени, че ПГ на ГЕРБ е саботирала съвещанието.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР