Как ни влияе смяната на времетоРъст на паникатаките се наблюдава

...
Как ни влияе смяната на времетоРъст на паникатаките се наблюдава
Коментари Харесай

Как ни влияе смяната на времето?

Как ни въздейства промяната на времето Ръст на паникатаките се следи при промяната на времето, такова наблюдаване има прихотерапевтът Яница Неделчева . Според нея това е вследствие на напрежението на организма.

Тази нощ преминахме към лятното часово време. Часовниците трябваше да преместим с час напред.
 

" Германия, която вкарва тази смяна на времето, в този момент най-активно се бори това нещо да се анулира. Нещата се трансформират, всяка една смяна е стрес ", разяснява тя. Но за всяка една смяна ние можем да сме готови. И да вземем за пример, в случай че знаем, че ще сменим стрелките, да си легнем по-рано, уточни специалистът.
 
" Едно от нещата, които се случват от смяната на времето през първата седмица, с помощта на нарастване на напрежението , и това не е изследвано, тогава се усилват паникатаките при хората, които имат подобен проблем. Това е моя догадка, не съм го изследвала ", показа още Неделчева. Причина за това съгласно нея са напрежението и упованията.
 

" Нашата психическа настройка е, че промяната на времето ще докара до компликации с акомодацията. То в действителност има биологични компликации. При хората, които имат психическо страдалчество, то се обостря при всяка една смяна, изключително когато тя е внезапна. При промяна на сезоните, промяна на мястото на живеене, даже при промяна ритъма на всекидневието ", изясни психотерапевтът.-->

Очаква се промяната на времето два пъти в годината да завърши през 2021 година - по този начин гласоподава европарламентът.
 
До април следващата година държавните управления в границите на Европейски Съюз би трябвало да дадат мнение кое часово време избират - лятното или зимното. В България съществена тежест за избора ще има общото решение на съюза и прилежащите страни, с цел да не се основават часови зони в границите на общността.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР