Как можете да развиете близки романтични отношения с жената до вас,

...
Как можете да
развиете близки романтични отношения с жената до вас,
Коментари Харесай

Формата на краката на жената ще ви разкрие всичко

Как можете да развиете близки сантиментални връзки с дамата до вас, ще ви подскаже формата на краката. Обърнете внимание на краката й. Оказва се, че те могат да разкрият много за нея като сътрудник в една връзка. Да, и за дамите няма да бъде излишно да се срещнат с тази информация, даже и в случай че са уверени в неприкосновеността на връзката им.

Ето какво разкрива формата на краката на дамата!

За мъжете е характерен навикът да обръщат внимание на външните характерности на дамите. От физическа позиция те преценят по какъв начин ще се развие връзката с нея, особено на персонално равнище. Тези характерности включват формата на краката. Това не е никак случайно, тъй като визира физиологията, т.е. взаимовръзката сред човешкото тяло и неговите хормонални равнища. По-долу ще разкажем всичко за характерностите на поведението на една жена според от формата на краката ѝ.

При жените формата на краката има няколко типа. Питате се по какъв начин да го определите? Много е просто. Застанете пред огледалото. Долепете краката си и ги стиснете крепко. Типът форма ще можете да го видите в огледалото.

Форма на крайници вид А

Краката не се допират единствено на едно място: сред глезените и средата на прасеца. Смята се, че при този вид крайници мъжът се усеща удобно в връзките си с конкретната жена.

Жените с този вид крака се отличават със своята особена деликатност и тактичност. Те отдават лидерството във взаимоотношенията на мъжа поради тяхната свенливост и плахост. Но това е една от главните рискове в силата на връзката, така като мъжете се уморяват от това. Затова бъдете доста дейни. Полагайте старания, за да получите цялостно наслаждение.

Форма на краката вид В

Краката се допират единствено в глезените. Тези дами са отворени към нови прекарвания. Те винаги са разнообразни, придвижват в сантименталните им връзки детайли на игра. Демонстрират храброст и интензивност. Те държат водачеството в връзките. Но тази прекомерна потребност да преобладават, може да отблъсне мъжете. Научете се да контролирате себе си.

Форма на краката вид C

Краката са допрени по цялата дължина, като се изключи частта от коленете надолу. Жените с такава форма на краката в една връзка са нежни, ласкави и сантиментални. Но ако инициативата премине в техни ръце, ще ги опознаете в другата им светлина: те наистина са тигрици и буйни любовници. Те са енергични и темпераментни.

Форма на краката вид D

Това е най-често срещаната форма на краката. В една сантиментална връзка, дамата е естествена, но не се демонстрира изключително. Тя не обича да опитва в леглото, избира стандартните начини или пози. Но когато мъжът до нея пробва нещо ново, тя постоянно го подкрепя. Мъжете доста обичат дамите от този вид, тъй като поддържат егото им.

Вижте още: Математиката в никакъв случай не е била толкоз лесна с тези трикове

Ето че мъжете съзнателно обръщат внимание на формата на краката на една жена. Те сякаш прочитат подсъзнателно значимата информация за себе си, с цел да анализират характеристиките и потребностите на своя евентуален сътрудник. Особено блестящо в този случай си личат характерностите на човек в неговите романтични взаимоотношения.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР