Как можете да разберете, че началото на годината на Зеления

...
Как можете да разберете, че началото на годината на Зеления
Коментари Харесай

Ако рождената ви дата съдържа тези цифри, ще имате невероятен късмет през 2024 г.

Как можете да разберете, че началото на годината на Зеления дървен змей ще бъде допустимо най-успешно? Просто погледнете персоналната си карта. Защото числата там могат да бъдат повода за вашия шанс.

Лесно е да разберете по какъв начин ще се отнася с вас Дървеният змей в годината на своето ръководство. За да извършите това, не е належащо да правите специфични ритуали или да ходите на гадателка. Достатъчно е да знаете, че признакът на 2024 година ще насърчи тези, които имат тези цифри в рождената си дата:

Цифрата 2

В нумерологията цифрата 2 дава отговор за салдото и съдействието. Хората, които имат най-малко една двойка в рождената си дата, са дипломати. Поради своята сензитивност и до известна степен прочувствена сензитивност, тези хора могат да намерят ключа към съвсем всеки човек.

А Драконът – също признакът на 2024 година – в действителност обича тези, които оказват помощ на другите. Следователно той ще даде на „ двойките “ повече шанс и благоденствие.

Хората с цифрата 2 в датата на раждане постоянно са отлични слушатели и са в положение да схванат възприятията и потребностите на другите хора. Но от време на време те могат да бъдат прекомерно чувствителни и уязвими.

Цифрата 4

Вторите късметлии, за които 2024 година на Дракона дава обещание море от благополучие, са хората, които имат в рождената си дата цифрата 4. В нумерологията цифрата четири символизира непоклатимост, ред и деловитост. Хората, родени под въздействието на тази цифра, са работливи, виновни и надеждни. Стремят се към непоклатимост и ред в живота си и постоянно демонстрират организираност и дисциплинираност.

Хората с цифрата 4 в рождената си дата нормално са доста рационални в решенията си. Те могат да бъдат отлични анализатори и могат да вземат осведомени решения, основани на логичност и обстоятелства. Ето за какво годината на Дракона ще бъде сполучлива за тях – „ четворките “ няма да изгубят главите си от екстаз и ще запазят здравомислещ разум.

Числото 24

Знаем, че нумерологията включва елементарни числа от 1 до 9, затова, в случай че в датата на раждане има 24, тогава числата би трябвало да се съберат: 2+4=6. Оказва се, че „ шестиците “ са другите късметлии за 2024 година Но какво значи тя?

В нумерологията цифрата 6 символизира естетика, баланс и обич. Хората, родени под въздействието на Шестицата, имат положително сърце. Това са грижовни и симпатични персони. Обичат да оказват помощ на другите и се стремят да основат естетика в живота си.

Хората с цифра 6 в рождената си дата нормално са доста близки със своите родственици и семейство. Често точно „ шестиците “ застават в отбрана на фамилията или оказват помощ да се отработи неприятната му карма.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР