Как изглеждат перфектните мъж и жена? Отговорът вече е ясен

...
Как изглеждат перфектните мъж и жена? Отговорът вече е ясен
Коментари Харесай

Изкуственият интелект създаде образа на перфектните мъж и жена

Как наподобяват съвършените мъж и жена? Отговорът към този момент е явен и той е възложен от изкуствен интелект, който сътвори своята визия за " идеалните " мъж и жена въз основа на данни от обществените медии и резултатите в международната мрежа.
 Apple, Quartz и по какъв начин компанията възнамерява да промени фитнеса посредством изкуствен интелект
Как Apple ще трансформира фитнеса с изкуствен интелект

И куп други неща

Изображенията на мъже и дами са основани от изкуствен интелект посредством разбор на ангажираността в обществените мрежи, употребявайки принадлежности за обзор на милиарди изображения на хора. - група за информираност за питателните разстройства, която следи констатациите, предизвестява, че резултатите са " значително нереалистични " в изобразяването на видовете човешко тяло.

Проучването също по този начин демонстрира, че има известна разлика сред желания за мъжете и дамите. Генерираните изображения на " съвършеното " женско тяло съгласно обществените мрежи през 2023 година включват " загорели " дами с тънки фигури и дребна талия. При дамите 37% от изображенията, генерирани от изкуствен интелект, включват руса коса, до момента в който 53% от изображенията са на дами с маслинена кожа.
 Снимка 619284

Снимките на " съвършеното " мъжко тяло показват мускулести мъже, облечени в тесни тениски. При мъжете 67% от изображенията са с кестенява коса, а 63% - с маслинена кожа.
 Снимка 619285

За " съвършената " жена през 2023 година изкуственият разсъдък генерира изображения на дами най-вече с кафяви очи, кестенява коса и мургава кожа. При изображенията на мъже се открояват представители на мощния пол с брада и най-вече с кафяви очи и коса, означават от.
 Снимка 619288

 Снимка 619286

" Като се има поради, че обществените медии употребяват логаритми, основани на това кое наличие притегля най-вече внимание, елементарно е да се отгатне за какво изображенията, генерирани от изкуствен интелект, наподобяват по-сексуално ", считат от The Bulimia Project, като заключват, че обществените платформи в действителност предизвикват нереалистични видове тяло.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР