Как гласува България, какви са първите прогнозни резултати и политическите

...
Как гласува България, какви са първите прогнозни резултати и политическите
Коментари Харесай

Избираме новия 48-и парламент: Бъдете с БНТ в деня на вота

Как гласоподава България, какви са първите планирани резултати и политическите реакции ще видите в специфичните излъчвания " Избори 2022 ". Всичко най-важно и детайлно за предварителния парламентарен избор през целия ден може да следите в излъчванията " По света и у нас " , на нашия уебсайт, както и в мобилното ни приложение bntnews .

В деня на вота нашите екипи ще предават най-важното и забавното от над 53 точки в страната и света. В обновеното високотехнологично Студио 5 с 200 квадратни метра нова визия и нови благоприятни условия ще бъдат визуализирани резултатите от вота. Обществената телевизия още веднъж залага на социологическите организации " Алфа Рисърч " и " Галъп " .

" Нова виртуална действителност, доста забавни графики, извънредно забавни анимации. Нов метод на поднасяне на новината, доста ще бъдем бързи, считам, че ще бъдем доста забавни на нашите фенове и доста потребни с информацията, която им предоставяме, знаете, имаме опция да бъдем на всички места ", сподели Аделина Радева, водещ на " Избори 2022: Резултатът ".

И този път в изборната вечер Българска национална телевизия няма да изневери на стила си.

" Най-добрите резултати, планирани резултати, най-хубавите мнения, героите на деня и основното - отговор на въпроса: " Какво се трансформира " в действително време. Едно предаване, което се трансформира на момента с цялото умеене на всички сътрудници от Българска национална телевизия ", сподели Бойко Василев, водещ на " Избори 2022: Резултатът ".

В очакване на резултатите от ефира на Българска национална телевизия феновете ще чуят гласа на завладяващи събеседници.

" На писателката Мария Лалева, на Васил Върбанов, на Николай Маджаров - Айчето, на Виктор Божинов, Петър Дундаков. Черешката бих споделила на нашето парче от тортата в изборната вечер е анкетата на Флора с таксиметрови водачи - знаем, че по традиция те нямат слаба тематика ", сподели Добрина Чешмеджиева, водещ на " Избори 2022: Вашият глас ".

Георги Любенов, Христина Христова и Симеон Иванов ще покажат по какъв начин се разсънва България в изборния ден и по какъв начин гласоподават политическите водачи. Мариана Векилска дружно с кореспондентите на Българска национална телевизия ще наблюдава по какъв начин гласоподава България от столицата до изборните секции в най-отдалечените места в страната.

При Мая Костадинова ще забележим по какъв начин гласоподават българите зад граница и по какъв начин световните рецесии се отразиха на изборите у нас. Извънредните новинарски излъчвания " По света и у нас " ще обобщават и демонстрират всичко значимо в хода на изборния ден. Бъдете с Българска национална телевизия! Изберете значимото!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР