Как едно промени за секунди стотици хиляди човешки съдби? На

...
Как едно промени за секунди стотици хиляди човешки съдби? На
Коментари Харесай

Репортерът на bTV Иван Георгиев за ужаса в Турция: Нямаше храна, спяхме в хотел с напукани стени


Как едно промени за секунди стотици хиляди човешки ориси? На това са отдадени bTV репортерите довечера. Колегата ни Иван Георгиев се озова в епицентъра на трагичните събития в Турция единствено броени часове след първите там.

„ Тази вечер след новините ще се опитаме да създадем една равносметка. Фактологията значително е ясно. Дни наред ние се в Турция “, изясни Иван.

Той добави, че в bTV Репортерите е изработен един разбор, минаваш през сърцата и мозъците на хората, с които специфичните екипи се срещнаха през последната седмица. Те ще опишат, какво им се е случило и по какъв начин са.

„ Имаше две българки, с които се свързахме още до момента в който бяхме в София – преди да тръгнем за Турция. Това са Жана и Деница. Запознахме се с тях посредством обществената мрежа. Целият ни екип ще е на тези две дами, тъй като те ни оказаха изключителна поддръжка на терен “, сподели още Иван.

Той изясни още, че Жана се е погрижила за екипите на bTV – с помощта на нея те са имали къде да спят и какво да закусват. „ Трябва да уточня, че в бензиностанциите. Първите дни спяхме в хотел с напукани от земетресението стени. Голяма от от хотелите не работеха, а градовете бяха цялостни с задгранични публицисти, доброволци и локални хора, които са останали без дом “, описа още Иван.

Гледайте филмът на Иван Георгиев „ 7,8 по Рихтер “ в bTV Репортерите довечера след новините.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР