Как действа законът на благодарността, обясняват експерти. Много от нас

...
Как действа законът на благодарността, обясняват експерти. Много от нас
Коментари Харесай

Как действа законът на благодарността?

Как работи законът на благодарността, изясняват специалисти. Много от нас не схващат, че би трябвало да благодарим освен за всичко хубаво, което животът ни носи, само че и за всичко, което към този момент имаме, за това, което желаеме да имаме, за опита и уроците.

Благодарността е доста мощна страст, която изцяло трансформира вашето вътрешно положение и основава трептения, които притеглят в живота ви още повече от това, за което сте признателни. Може да ви помогне да станете по-богати и сполучливи. За страдание, множеството хора мислят какво им липсва и не знаят по какъв начин да бъдат признателни за това, което към този момент имат.

 

„ Всички наши недоволства за това, което ни липсва, се дължат на неналичието на признателност за това, което към този момент имаме “, сподели Даниел Дефо.

Когато не сме удовлетворени от това, което имаме, ние сме в положение на дефицит, като по този метод го усилваме още повече в живота си, тъй като това е положение на непризнателност.

Обратно, когато изпитваме положение на признателност, изобилието става неразделна част от живота ни. Получаваме от ден на ден дарове от живота и Законът за привличането работи за нас.

Благодарността е извънредно значима. Бъдете признателни даже за най-малките неща. Научете се да се наслаждавате на най-простите неща, започнете с други усеща, с цел да изпълнявате най-простите отговорности.

Например, изхвърлете боклука, плащайте сметки на драго сърце, подредете жилището, колата и така нататък В живота има доста неща, без които не можете, по тази причина се старайте да ги вършиме на драго сърце!

Благодарете даже на старите неща, които са ви служили, преди да ги изхвърлите. Благодарете на живота за всички уроци, тъй като това е опция да придобиете нов опит и да продължите напред.

Слава Богу, Съдбата, Вселената е ваш избор. Бъдете признателни и се хвалете за всичките си триумфи и не се обвинявайте за неуспехите.

Вземете своя лична тетрадка с благодарности за задачата. Напишете в нея защо към този момент сте признателни, какво желаете в бъдеще и всичко в живота ви последователно ще стартира да се усъвършенства. Скоро ще усетите каква магическа мощ има този лист. Ще започнете да се концентрирате върху всичко положително, ще спрете да се самосъжалявате и да се оплаквате, че нещо не ви доближава.

Човек би трябвало да бъде признателен за всичко и постоянно откровено да изпитва тази признателност. Ако сега изпитвате финансово, прочувствено или морално незадоволство, тогава има смисъл да се чувствате признателни тъкмо в този момент за това, което към този момент имате в живота си. За това, което вършиме и което сте.

Благодарете и за фантазиите си, за положителното, което занапред следва в живота ви. Благодарността за благословиите, които ще бъдат, задейства Закона за привличането.

Състоянието на признателност би трябвало да се изживее и тогава животът ви ще се обърне в посока на разцвет и обилие! Мислете по-малко за това, което ви липсва, благодарете за това, което имате! Благодарете за това, което желаете! Благодарността е един от аспектите на любовта. Когато благодариш, получаваш благословия свише. Като сте настроени към честотата на благодарността, вие отваряте енергиен канал, през който цялото обилие на Вселената се влива в живота ви. Чувството на признателност още веднъж и още веднъж ще ви накара да се чувствате по-щастливи, въодушевени и радостни всякога.

Знайте, че благодарността ви дава сила за реализиране на триумф. Това е мощен и безпроблемен инструмент за постигането му. Искате ли фантазиите ви да се осъществен? Така че всичко да работи за вас? Предайте признателност на света към вас, общувайте с него на езика на благодарността!

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР