Как да убедите любимия човек, че е ви е необходим

...
Как да убедите любимия човек, че е ви е необходим
Коментари Харесай

Как да покажете и докажете любовта си към любимия мъж и защо е необходимо това

Как да убедите обичания човек, че е ви е нужен и в действителност безценен? И за какво въобще е нужно това?

Хората сме недоверчиви по природа и това е напълно естествено, тъй като на този свят в действителност съществува доста завист и злоба. Най-често когато някой прояви интерес към нас, първата мисъл постоянно е дали този интерес е откровен, дали пък не е подбуден от гонене на някаква меркантилна цел, да вземем за пример.

За страдание, в действителния живот има доста такива образци, когато дръзвайки да се доверим на някого, получаваме в подмяна единствено неистини, насмешки и в последна сметка … страдалчество. Това ни прави още по-затворени и мнителни. И в същото време ни затваря вратата към чистата обич. Защото сме предубедени към нея и си мислим, че не съществува.

Докато един ден някой не ни накара да се усъмним в това и да преосмислим още веднъж отношението си. Само че, настройките са нещо, което се трансформира постепенно и мъчно. Нужно е време – на едни по-малко, на други – повече, а трети въобще не могат да бъдат уверени.

Какво би трябвало да извършите, в случай че обичате някой мъж, желаете да му засвидетелствате чистите си усеща и да го убедите абсолютно в тях?

В логиката на психиката съществува забавна методология, посредством която може да извършите това – да убедите някого, че е в действителност е безценен за вас.

Основното предписание е, че всички целенасочени дейности и изказвания би трябвало да бъдат фокусирани към основаването на специфичен, удобен декор за вярното развиване на връзките сред двамата сътрудници.

Мъжът обича вниманието, нежността и грижите от страна на дамата

Компетентно приоритизиране

Трябва да убедите мъжа, че той играе значима роля в живота ви. Важно е да докажете цената на срещите, позвъняванията, знаците на внимание. Така той ще се почувства нужен. Например, в случай че е нужно да избирате сред разходката с обичания човек и срещата с другари, дайте желание на първия вид.

Правилният избор е чудесно доказателство, че поради обичания човек си кадърен да забравиш всичко на света, обичаш го и си подготвен да се жертваш за него.

Увереност в поддръжката

Всички знаем, че другар се познава в неволя. Бъдете освен негова държанка, само че и правилен другар. Когато мъжът усети надеждно рамо наоколо, няма да има потребност да търси схващане и помощ в профил. Рано или късно той ще се убеди, че дамата го обича откровено, приема го с всички дефекти и е щастлива да бъде до него.

Постоянна грижа

Не се опасявайте да питате, интересувайте се живо от живота на мъжа и се тормозете за неговия комфорт. Опитвайки се да му докажете, че ви е безценен, би трябвало намерено да покажете личния си опит. Въпроси „ Облечен ли си топло? “, „ Как се чувстваш? “ и т. н. вършат чудеса.

Действията би трябвало да допълват думите

Много е значимо дейностите и думите да се допълват хармонично. Не можете да кажете „ Обичам те “ и след 5 минути да флиртувате с различен мъж. Доверието ще се изпари мигновено и ще отнеме доста време, с цел да го върнете още веднъж, а може и въобще да не съумеете.

По същия метод е недопустимо е да проявявате угриженост, съпричастие и след известно време да повишавате звук, да обиждате колегата си. Това надали ще го убеди, че ви е безценен.

Човешкият мозък е основан по този начин, че негативните страсти постоянно имат по-силен резултат от позитивните.

Една недобронамерена фраза може да зачеркне хиляда самопризнания за обич.

Не бива да се срамувате от колегата

Не можете да се срамувате от избраника си. Всеки има дефекти. Нека напомним известната фраза, че обичаме някого не поради нещо си, а макар него.

Мъжът би трябвало да знае, че даже в случай че е направил неточност, отново може да разчита на вашата поддръжка, а не да чака единствено упреци и сръдни. Всички бъркаме. Грешките са неизменима част от натрупването на опит. Любовта се потвърждава освен когато всичко е наред и е толкоз елементарно да се обичате, а тъкмо в сложните моменти, когато човек в действителност се нуждае от състрадание и любов, с цел да преодолее нещастното стичане на условия по-леко и с приближен човек зад тила.

Бъдете почтени и споделяйте паниките и възприятията си, даже когато не са приятни

Никога не се отдалечавайте от колегата си. Каквото и да ви се е случило денем, той не е отговорен. Достатъчно е да поговорите искрено с него, да му обясните положението си. Ако ви обича, той ще разбере и ще ви поддържа. Да сме почтени един към различен е причина за поддържането на здравословна връзка.

Как да изразим любовта си с думи?

Мъжът ще е  доволен да чуе единствено едно откровено „ Обичам те “. Но не би трябвало да злоупотребявате с такова самопризнание, в противоположен случай то ще загуби смисъла си, ще се трансформира просто в една всекидневна фраза. За да обясните на колегата си какъв брой ви е безценен, целесъобразно е да бъдете по-оригинални и изобретателни в метода.

Прошепнете му признанието си

В интимните моменти това е доста затрогващо. Също по този начин, избягвайте да употребявате известни цитати за любовта, тъй като ще звучат високопарно и подправено. Използвайте елементарни думички, само че вложете откровеност в тях и това е всичко, от което се нуждае един мъж, с цел да ви повярва в действителност, че го обичате.

Хвалете го даже и за дребните неща

Съсредоточете се върху дребните неща. Точно те построяват живота ни подобен, какъвто го познаваме. Похвалете мъжа за всяко дребно нещо, което е решил да направи за вас, с концепцията да сте удовлетворени и щастливи. Това е доста значимо. Ако забележи, че не цените дребните му жестове, няма да е податлив да направи и по-големи.

Бъдете съществени

Казват, че любовта се отвращава от иронията. Фрази като „ Ако не ми окажеш помощ, ще си намеря някой различен “ не би трябвало да се употребяват въобще. Всички сме чували поговорката, че „ около майтапа минава много истина “. Това е нездравословно за връзката, тъй че не го правете.

Изберете подобаващия миг за любовните самопризнания

Декларацията за обич би трябвало да бъде направена от сърце. Емоционалната настройка е значима. Не бива да казвате „ Обичам те “, до момента в който седите пред компютъра или си четете известията на телефона.

Изненадвайте го и стимулирайте всекидневно

Не е нужно да чакате специфичен мотив, с цел да докажете, че го обичате. Например, когато се прибере вкъщи, кажете му „ Липсваш ми “, „ Сега съм спокойна “. Именно от тези привидно незначителни неща се образуват положителните взаимоотношения.

Бъдете поредни

Не се уморявайте да му обяснявате какъв брой е прелестен, благ, съпричастен, какъв брой е значим за вас.  Дори и видимо да не си дава тип, тези неща постоянно остават надълбоко в сърцето и се помнят вечно.

Погледът – най-силното женско оръжие

Изговорените думи би трябвало да подхождат на невербалните ви сигнали. Ако ще му обяснявате любовта си, погледнете обичания човек непосредствено в очите. Това ще покаже какъв брой сте уверени в думите си. Не забравяйте, че погледът е мощно оръжие. Според психолозите, влюбеният човек постоянно гледа с особена деликатност и топлота.

Покажете му любовта си и посредством дейности

За мъжа е значимо освен да чуе, само че и да види доказателства за възприятията ви. Проявете интерес – започнете да се интересувате от заниманията на колегата си, посещавайте обичаните му места, занимавайте се дружно със спорт или нещо друго. Непрестанно изучавайте неговите усети, желания, интересувайте се от фантазиите му.

Пригответе истинска закуска или пък понякога организирайте сантиментална вечеря. Готовността да нахраниш обичания човек е чудесно доказателство за обич и страхотна демонстрация на грижа.

Будете го заран с нежна целувка. Много по-приятно е когато човек се разсъни от докосването на обичана жена, в сравнение с от досадния тон на алармата.

Научете се да слушате и да чувате мъжа до вас. Тъй като освен думите, само че най-много вниманието и силата, която влагате в ежедневното другарство, се смятат за значимо доказателство за обич.

След тежкия работен ден направете на колегата си релаксиращ масаж, да вземем за пример.

Подарявайте му всякакви неща без мотив

Изненадите се харесват и на двата пола. Не е належащо да харчите огромни суми, задоволително е да измислите нещо дребно, само че ясно доказващо какъв брой доста мислите за него, да покажете, че познавате усетите и заниманията му.

Поглезете мъжа както единствено вие си знаете

Организирайте си импровизиран уикенд, музикална вечер, кино маратон или пък идете дружно на лов на риба. Ако в действителност обичате този човек и държите на него, няма да ви е нужно да мислите кой знае какъв брой, с цел да се сетите какво може да го зарадва и направи благополучен. После просто го реализирайте.

Грижете се за здравето си и положителния си тип

Желанието да изглеждате добре, да сте привлекателни за мъжа е също едно положително доказателство за значимата му роля във вашия живот.

Независимо от метода, по който решите да действате, с цел да докажете на вашия обичан възприятията си, не забравяйте за две от най-важните характерности, без които нищо няма да излезе – искреността и чувствителността. Те са единственият верен метод да постигнете триумф в изразяването на своите усеща.

И още нещо за край – в случай че гледате на горните препоръки като на нещо, което ще ви отнеме повече сила, в сравнение с бихте желали да вложите, не забравяйте, че с половин старания се реализират единствено половинчати резултати. Логично.

Но в случай че за вас е в действителност значимо да убедите обичания човек в доброжелателните си усеща, тогава дайте всичко от себе си. Или въобще не се захващайте и оставете случайността да предопредели вашето взаимно бъдеще.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР