Как да спечелим от лотарията, според румънеца, който хакна системата

...
Как да спечелим от лотарията, според румънеца, който хакна системата
Коментари Харесай

Как да спечелим от лотарията, според румънеца, който хакна системата и спечели 14 пъти

Как да спечелим от лотарията, съгласно румънеца, който хакна системата и завоюва 14 пъти.

Има четири пъти по-голяма възможност да бъдете ударени от гръмотевица, в сравнение с да спечелите от
лотарията.

Тези коефициенти явно не се отнасят за  Стефан Мандел ,

математик с румънско-австралийски корени, който е спечелил
лотарията 14 пъти.
Първите две победи на Мандел са в родната му Румъния,
където се пробва да завоюва задоволително пари, с цел да измъкне фамилията си от тогавашната комунистическа страна. Заплатата му в оня миг е единствено 88 $ на месец.

Той се мества в Израел, преди да се откри в  Австралия, където печели от
лотарията още 12 пъти . Много печеливши от лотарията в последна сметка губят всичко – харчат пари за големи къщи и скъпи коли или ги залагат на хазарт.

Според специалистите би трябвало да имате 3-ма индивида зад тила си, в случай че спечелите от
лотарията юрист, счетоводител и финансов консултант . Ключовият метод да се справите с неочаквана непредвидена облага е да запазите успокоение и да се концентрирайте върху дълготрайния проект с прагматично финансово обмисляне.

Що се отнася до Мандел, сега той живее спокоен живот във Вануату, островна страна в южната част на Тихия океан, известна със своите вулкани и водопади. Докато схемата му беше законна по това време, новите закони в Съединени американски щати и Австралия я вършат невъзможна през днешния ден. Вече не можете да купувате лотарийни билети на едро.

Ето формулата от 6 стъпки по какъв начин Мандел съумя да завоюва съществени пари от
лотарията:
Изчислете общия брой вероятни комбинации. (За
лотария, която изисква да изберете шест цифри от 1 до 40, това значи 3 838 380 комбинации.)Намерете лотарии, където джакпотът е три пъти или повече от броя на вероятните комбинации.Съберете задоволително пари, с цел да платите за всяка композиция. (Мандел събра 2524 вложители, с цел да завоюва лотарията на Вирджиния.)Разпечатайте милиони билети с всяка композиция. (Преди това е било законно. Сега ще би трябвало да купувате билетите напряко от магазина.)Доставете билетите на оторизирани търговци на лотарии.Спечелете парите. И не забравяйте да плащате на вашите вложители. (Мандел прибра 97 000 $ след облага от 1,3 милиона $ през 1987 г.)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР