Как да си върна нормалните килограми, без мъчителни диети и

...
Как да си върна нормалните килограми, без мъчителни диети и
Коментари Харесай

Най-после успях да си вляза в панталона и да си върна нормалните килограми без излишни диети

Как да си върна естествените килограми, без мъчителни диети и без риск за здравето? Как да се оправя с ненаситния вкус и да пребивавам обикновено, без взаимозависимост от храната?

Ако и Вие си задавате същите въпроси, само че към момента не сте разкрили правилните отговори, продължавайте да четете! Неслучайно попаднахте точно на тази публикация – може би точно тук се крие ключът към смяната, която толкоз дълго очаквахте!

Има хора, които въобще не се лимитират в храненето, само че това не се отразява на фигурата им. Има и такива, които цялостен живот съблюдават диети, а си остават пълнички. Несправедливо, нали? Е, има и трети, които и си похапват, и им проличава, само че никой няма право да ги вини, тъй като нарасналият вкус не е толкоз елементарно разгадаем проблем, колкото наподобява. Само оня, който води ежедневна борба с непреодолимото предпочитание за храна, знае какво е…
Но прекаляването с храната, както и наднорменото тегло, водят след себе си други затруднения, в това число високи равнища на холестерола и триглицеридите, и нестабилни равнища на кръвната захар. Там кръгът се затваря и в случай че не се подхващат ограничения в точния момент, излизането от него става съвсем невероятно.

Картофената палма и нейните фибри – остаряло, златно и изпитано средство за надзор върху апетита и регулация на тежестта! Предлага невероятни изгоди при висок холестерол и дисбаланс в равнищата на кръвната захар!

Растението конджак (Amorphophallus konjac), познато още като картофена палма или глюкоманан принадлежи към сем. Змиярникови (Araceae) и идва от Азия, където използването му с лечебна цел датира от хиляди години насам. Днес коренът на конджак е шлагер в западния свят. Той е богат на разтворими фибри, които потискат апетита, предизвикват отслабването, намаляват равнищата на холестерола и кръвната захар, контролират придвижванията на червата, облекчават положението при хемороиди, понижават риска от дивертикуларни болести на дебелото черво.
В червата водоразтворимите фибри на коджак набъбват и доста усилват размера си, образувайки гелоподобно вещество, което забавя процесите на храносмилане и изпразване на червата. По този метод се основава чувство за задоволеност, което е осезаемо даже след приемане на дребни количества храна. Водноразтворимият полизахард – глюкоманан, който се съдържа в корена на конджак влияе на грелина – хормонът, от който зависи апетита. Конджак обезврежда одобряваните захари и мазнини, с помощта на което понижават хипогликемичните рецесии и неочакваното предпочитание за вдишване на въглехидрати. Фибрите на конджак имат мощно прочистващо червата деяние, те „ гълтам “ токсините и отпадните артикули, и улесняват извеждането им от организма.

!

Всяка капсула от съдържа PolyGlycopleX® (PGX®) – високо рафиниран, патентован комплекс водоразтворими фибри от картофена палма. PolyGlycopleX® има доста по-висока степен на вискозитет и резултатност от елементарните водоразтворими фибри. PGX®е получен посредством високотехнологичен, патентован развой, прочут като EnviroSimplex, който подсигурява точно съответствие на дейните съставки във всяка капсула, висока бионаличност, оптималната степен на асимилиране и осезателен резултат.

– Допринася за доста понижаване на апетита, постепенно разширявайки се в стомаха и образувайки гел, който доближава безспорен вискозитет от един до час и половина след приемът му с храната. По този метод се забавя абсорбцията и се понижава нуждата от огромни порции.
– Поддържа равнищата на кръвната захар в баланс и редуцира хипогликемичните епизоди. Забавя усвояването на глюкозата след хранене и усъвършенства инсулиновата сензитивност. Тушира неочакваните пристъпи на апетит.
– Намалява желанието за сладки и тестени произведения.
– Ограничава абсорбцията на холестерола от храната.
– Очиства стомашно-чревния тракт от отрови и обезпечава изгоди при неточен корем, отичане, метеоризъм (прекомерно формиране на газове в червата).
PGX® е минал през клинични проби. Клинични изследвания, извършени в Съединени американски щати, Германия и Франция удостоверяват, че не води до нежелани странични резултати. Не е източник на стимуланти. Не води до приучване. Произведен съгласно стандарта за Добри индустриални практики.
Дозировка. Първа седмица: по 1-2 софтгел капсули 3 пъти на ден. Втора седмица:  по 2-4 софтгел капсули 3 пъти на ден. Трета седмица и повече: по 3-6 софтгел капсули 3 пъти на ден. Приемайте с огромно количество вода (250-500 ml)!
Производител: Natural Factors, Canada.PGX® е записана комерсиална марка на InovoBiologicInc. Изключителен представител за България: Гео Нутришън, ЕООД.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР