Как да развиете неустоима привлекателност? На този свят има толкова

...
Как да развиете неустоима привлекателност? На този свят има толкова
Коментари Харесай

Даоистки правила за флирт: как да развиете неустоима привлекателност

Как да развиете неустоима прелест? На този свят има толкоз фантастични дами, които като че ли са родени с гения да флиртуват: с един взор те могат да потопят мъжа в благоговение и удивление. Как го вършат? Нека да го разберем дружно.
Първо, дано се съгласим: няма универсални техники за съблазняване. Само помнете: всички ние, девойките, сме разнообразни – и избираме разнообразни мъже.

 

Как да развиете неустоима прелест?

Това, което звучи привлекателно за един мъж, ще изплаши пъклен доста различен – да не приказваме за обстоятелството, че ние самите сме просто длъжни да запазим естествеността (поне в името на личното си психическо здраве), а не да се вършим на такива, каквито не сме.

Затова няма да приказваме за „ ефикасни техники за съблазняване “, а за вътрешното положение. Какво вътрешно положение ни кара да се усещаме очарователни?

Силата да си влюбен

В даоистката традиция се счита, че най-привлекателната жена е влюбената жена. Очите й горят, тя заразява близките с щастието си, грее с вътрешна светлина, от която желае да бъде част.

“ Какъв е смисълът да кокетирам с най-различни господа, в случай че към този момент съм влюбена в някого? “ – ще попиташ.

В този случай даоистите приказват за постоянна, тиха и уверена обич – в хората, света, себе си, техните специалности и други фактори. Една жена, която е щастлива и буйна за света към нея, елементарно притегля мъжете. Звучи безапелационно, нали?

Остава единствено един въпрос: по какъв начин на фона на напрежението, разнообразни задания и недоспиване да поддържаме тази прелест и да се превърнем в тази русалка, която е щастлива, енергична и подготвена да показа щастието си с другите?

Енергиен статус

Помните ли по какъв начин изглеждате нормално на отмора? Прегледайте вашите фотоси от морета, планини или даже летни вили, където в действителност сте релаксирали и презаредили. Привлекателност, чиста хубост и наслада от съществуването, нали?
Именно към култивирането на релаксация и спомагателна мощ са ориентирани другите енергийни практики и има изцяло разумно пояснение за това в границите на даоистката традиция:

Енергията Чи – жизнеспособност, нашето вътрешно гориво – би трябвало да бъде в запас. Ако има малко мощ, ние се усещаме изтощени и със постоянен недостиг на чи стартират да се развиват разнообразни болести. Ако има най-малко малко повече мощ, в сравнение с е належащо за оцеляване, тя отива за поддържане на харизмата ви и тези палавост и обич към света, които толкоз очароват всички в близост.

 Привлекателност

Релаксацията като метод на живот

Когато ви кажат „ отпуснете се “ – по какъв начин се чувствате? Вероятно изпитвате някакво неспокойствие! Защото, в случай че можехме елементарно да се отпуснем, несъмнено, че бихме го създали, както физически, по този начин и прочувствено.

Как даоистката традиция вижда отпуснатото положение? Това не е просто излежаване на дивана или „ разпределяне “ с чаша просеко. За да подържате спокойното, свободно, течно положение на тялото и мозъка, съществуват разнообразни чигонг практики:

Релаксация на равнище тяло – да вземем за пример чигонг за гръбначния дирек Sing Shen Juang е ориентиран към деликатно, в детайли проучване и разпределяне на мускулните скоби в тялото. Като част от упражнението човек минава с внимание всички насъбрани, постоянно даже незабележими, напрежения – и ги отпуска. Удоволствието от такава релаксация може да се съпостави с добър масаж или остеопатична процедура, с единствената разлика, че вие ​​го вършиме сами и са нужни единствено 15-20 минути процедура, с цел да отпуснете вярно тялото си след работен ден.

Релаксация на мозъка – когато тялото се отпусне, стресът също понижава, интензивността на прочувственото напрежение понижава. И в случай че прибавим към това практиката на медитация, която е вторият стадий на чигонг, тогава прочувственият декор става постоянен и насладата става естествено фоново положение. А логически резултат от всичко това е увеличение на привлекателността ви.

Повече сила

Даоистите имат вяра, че имаме единствено три източника на витална сила: сън, храна и мирис. Всеки знае, че с цел да имате мощ, би трябвало да спите задоволително и да се храните вярно (въпреки че не всеки въплъщава това знание).
В даоистката традиция има специфични, които ви разрешават да увеличите количеството жизнеспособност в тялото и даже да ги съхранявате. Женските даоистки практики са набор от дихателни извършения, които усилват енергийните запаси. Те включват мудни дихателни практики и много интензивни извършения, с помощта на които се контролира циркулацията на сила в тялото и се развива либидото, сексуалността и привлекателността.

Упражнения за прелест

Предлагаме ви да тествате две извършения, които се практикуват от всички девойки, участващи в женски даоистки практики – тези умения ви разрешават да настроите вниманието си, тъй че да станете по-привлекателни и по-секси.

Упражнение 1: Колко привлекателна съм сега?

Как се чувствате, когато някой ви гледа с удивление? Това е доста тъкмо, разбираемо, самостоятелно телесно чувство: от него стойката нормално става по-свободна и по-стройна, в очите се появява игрива светлина. Затворете очи и си спомнете това възприятие – чувството за личната ви прелест. Спомняте ли си?
Сега задайте тревога на часовника или телефона си през 2 часа: когато звъни, задайте си въпроса „ Колко съм привлекателна сега? “ и възстановете това възприятие.
Това упражнение ще тренира вашето внимание: обърнете внимание на себе си, на своята хубост и вътрешно лъчение. А където се обръща внимание, то пораства!

Упражнение 2: Приятелска връзка

Представете си, че идвате на среща не с човек, за който имате евентуални проекти, а със остарял другар. Как бихте построили диалог, в случай че се познавате отдавна?
Вероятно бихте желали да научите повече за живота му, да се уверите, че той се усеща добре във ваше наличие, бихте желали да се шегувате и да се смеете дружно. Опитайте се да въплътите това положение на идната среща (без никакви упования и отговорности, единствено като експеримент) – и вижте резултатите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР