Как да разпознаваме камикадзета? Община Пазарджик е утвърдила конкретни инструкции,

...
Как да разпознаваме камикадзета? Община Пазарджик е утвърдила конкретни инструкции,
Коментари Харесай

Как да разпознаваме камикадзета: Община Пазарджик с инструкции за служителите си

Как да разпознаваме камикадзета? Община Пазарджик е утвърдила съответни указания, които да оказват помощ на чиновниците в Центровете за услуги на жителите да разпознават съмнителни лица. Това стана ясно от публикувана в обществените мрежи фотография на документа.



Проверката на OFFNews сподели, че такава директива фактически е издадена. Тя е направена от Николай Николов, чиновник по сигурността на информацията, и е одобрен от кмета на общината Тодор Попов.

Според инструкциите чиновниците на общината би трябвало да наблюдават за хора, които са несвоевременно облечени, неспокойни, имат вдървена походка, раздразнителни са, шушукат молебствия и имат тикове. Други притеснителни характерности са големите чанти, ръцете в джобовете, втренченият взор, както и бялата кожа. 

От общината обясниха, че съответните указания са направени във връзка с Общински проект за противопоставяне на тероризма, който е признат на 28.02.2018 година и координиран с способените органи.

Въпросните точки за различаване на камикадзета са част от набор на документи, има подпомагаща функционалност и е единствено за вътрешна информация.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР