Как да превърнем терасата в летен оазис...с мушкато. Тъй като

...
Как да превърнем терасата в летен оазис...с мушкато. Тъй като
Коментари Харесай

Красиви идеи за терасата с мушкато

Как да превърнем терасата в летен оазис...с мушкато.

Тъй като летата стават по-дълги и по-горещи, от ден на ден се ориентираме към живот навън. Тази наклонност се утвърди осезаемо по време на пандемията и привикнахме към търсенето и основаването на уют за себе си и околните си оттатък стените на дома.

Балконите, терасите и градините се трансформират в открити жилищни пространства, които са също толкоз грижливо декорирани, колкото и интериорите. Отминаха дните, когато градинските мебели се изчерпваха с елементарен комплект пластмасови маса и столове.

Стилните мебели и елегантните декоративни акценти преобладават в модерните външни площи и подготвят към цялостен релакс. Зелените растения и цветята способстват значително за образа и чувството за уютна атмосфера.

Богатите цветове на мушкатото са най-благоприятен избор за красиви, некапризни и елементарно налични цветя за слънчеви до полусенчести места. Те излъчват радостно лятно въодушевление и обезпечават обилна цветна картина от пролетта до есента с минимална поддръжка.

Експертите от Pelargonium for Europe ви демонстрират по какъв начин да създадете своя разцъфтял оазис в откритото жилищно пространство точно с мушкато.

 
Удобно и топло: убежища навън с домакински уют
 

 Удобно и топло: убежища навън с домакински уют

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР