Как да прекарате перфектната новогодишна нощ?Новогодишната нощ може да се

...
Как да прекарате перфектната новогодишна нощ?Новогодишната нощ може да се
Коментари Харесай

Световен диджей и холивудска каскадьорка в Бедрум за Нова година

Как да прекарате съвършената новогодишна нощ?
Новогодишната нощ може да се трансформира в едно в действителност „ премиум “ преживяване. Традиционно най-стилните и разточителни празненства на 31-ви декември се случват в Bedroom Premium Club. Тази година няма да бъде изключение!
Ексклузивно от клуба разкриват и елементи към събитието, което ще се осъществя от изобретателния екип на Алекс Драгова. Това е момичето, което извършва комплицирани каскади във всички холивудски продукции, които се снимат у нас, а в останалото време танцува до звезди като 50 CENT.
Знаменателното празненство ще стартира още в 22:00 часа на 31-ви декември и в него ще вземат присъединяване над 15 актьори, като пет от тях ще бъдат зад DJ пулта. За първи път в България идва и DJ Bruce Blanchard. Международен гений, който вплита в едно музика и танц. Режисьор, хореограф и танцьор, през днешния ден той обикаля целия свят, с цел да забавлява хората с музиката си. Когато не е зад DJ пулта, той е жури на „ Белгия търси гений “ или преподава в Broadway Dance Center в Ню Йорк.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР