Как да изкарваме пари на село по 19 подходящи начина?

...
Как да изкарваме пари на село по 19 подходящи начина?
Коментари Харесай

Как да изкарваме пари на село по 19 подходящи начина

Как да изкарваме пари на село по 19 подобаващи метода? Току-що сте напуснали огромният град, с цел да се преместите на село, където всекидневието протича доста по-бавно. Вълнението от по-малко стрес, по-малко разпръскване и повече време за себе си е много завладяващо – по най-хубавия вероятен метод.

Но може би към момента не сте решили с какво да се занимавате тук. Ако фантазиите ви за спокоен живот на село са задоволително ясни, в случай че вашето „ Защо “ е движещият фактор за това по какъв начин живеете живота си, тогава не се заблуждавайте, има и постоянно ще има метод да си изкарвате прехраната. Няма значение къде се намирате, даже и да не можете да продавате стоките си на локално равнище, постоянно има опция да ги продавате онлайн.

Необходими са единствено храброст и креативност, с цел да намерите малко или доста пари. Независимо дали желанието ви е просто да свързвате двата края или да намерите метод да имате прелестен живот от вкъщи, по-долу ще намерите няколко изпитани хрумвания.

19 метода да печелим пари на село

Има безкрайни способи да вършиме пари, в случай че единствено спрете и помислите за това. Можете да изберете да изкарвате прехраната си със аграрни артикули. Или можете да изберете да запазите работа на повърхностен работен ден в града и да се концентрирайте върху занаята/градината си, до момента в който сте вкъщи.

1. Продавайте домашно приготвени консерви

Осигуряването на вашите лични потребности от храна е прелестно нещо. Но то придобива напълно ново значение, когато започнете да храните другите със здравословна, домашно отгледана храна.

Ако вашите готварски умения ви примамват да прекарвате повече време в кухнята, в сравнение с където и да е другаде в къщата, и имате опит в консервирането на храна, тогава правенето и продажбата на консервирани храни може да са точното нещо за вас.

Тези, които нямат време да си подготвят домашни консерви, в действителност ще оценят неповторимите усети, които не могат да се купят от магазина. Какво да продаваме? Плодови сладка, кисели краставички, лютеница. Оставете хората да тестват усета и да схванат какво харесват най-вече!

2. Дехидратирани артикули

Ако градината ви даде голяма годишна продукция от чери домати и не знаете какво да вършиме с тях, сушенето им е най-логичният отговор. Изсушени на слънце, сушени в пещ или в дехидратор, всички способи работят добре с време и самообладание. Сушени чушки, сушени гъби, сушени билки, сушени плодове са единствено част от евентуалните артикули за обмен.

3. Разширете градината си

Ако имате огромна градина, развъждането и продажбата на плодове и зеленчуци би трябвало да е елементарно. След като градината ви е основана, всичко, което би трябвало да извършите, е да засадите повече от нужното за персонална приложимост и да увеличите мащаба оттова. В идеалният случай засадете куп многогодишни храни. Те би трябвало да продължат да плододават година след година с най-малък принос от вас. Подходящи храни могат да бъдат – киселец, див лук, аспержи , земна ябълка, артишок, хрян и така нататък

Ако не сте почитатели на продажбите на подготвени артикули, като конфитюри или сушени подправки, давайте самоуверено и продавайте продукцията в прясно положение. Но имайте поради, че колкото повече процедури извършите (печене, варене), толкоз повече пари ще търсите за съответния артикул.

4. Направете микс от сушени билки и подправки

При добра година можете да съберете доста билки от градината си. В една страхотна година ще има толкоз доста зеленина, че няма да знаете какво да вършиме с всичко това! Можете да започнете, като изсушите вашите билки, след което ги опаковате в стъклени буркани. Добавете етикет и те са подготвени за пазара. Ето дребен лист с хрумвания:

  • риган
  • босилек
  • розмарин
  • копър
  • мащерка
  • мента

5. Засадете спомагателни семена – продайте разсад

Ако имате оранжерия, можете да започнете да отглеждате разсад от домати и пипер в по-голямо количество. Засадете голям брой сортове, които ще можете да предложите за обмен. Освен домати и пипер, можете да засеете куп други зеленчуци, които да отгледате за разсад. А билковите разсади постоянно са най-продаваните на фермерските пазари, защото за тях могат да се поставят грижи на закрито. Никога не подценявайте силата на запазването и продажбата на семена!

6. Продавайте бройлери или кокоши яйца

Отглеждането на огромен брой пилета е радостно прекарване, само че идва с възходи и падения. Куп пилета може да ви остави съвсем без яйца, до доста повече, в сравнение с можете да изядете, с доста за разпределяне. Запазете задоволително за себе си и продайте останалото за облага.

Яйцата са питателни и вкусни. Можете да продавате даже черупките от яйца след дребна обработка. За задачата изсушете и стрийте на прахуляк яйчените черупки. Те са идеални за мулч в градината, за тор в градината, дават калций и се употребяват срещу вредители.

7. Отглеждайте и продавайте домашни птици – по какъв начин да изкарваме пари на село по 19 подобаващи метода

Пуйките, патиците и гъските не се отглеждат толкоз постоянно, колкото кокошките, само че има доста какво да се каже за тяхното месо – и яйца! Разбира се, всичко зависи от това какъв тип фенове на птиците сте и какъв брой земя имате, в това число достъп до вода поради патиците или гъските. Да не забравяме да споменем най-зрелищните токачки, гневно териториални птици, които от време на време могат да бъдат шумни, само че с толкоз вкусни и диви яйца. Също по този начин можем да включим и пъдпъдъците.

8. Започнете да отглеждате крави, овце или кози

Ако ви е омръзнало да купувате млякото си в пластмасови бутилки от хранителния магазин, помислете, че може би други също са отегчени поради това. Започнете да продавате мляко в стъклени бутилки, както беше преди. Хората ще го харесат, тъй като млякото е кремообразно и вкусно!

Повечето хора нямат земя или време, належащо за развъждане на крави, овце или кози. Започнете да отглеждате такива животни и намерете евентуални купувачи.

9. Продавайте домашно направени сирена, масло и други млечни артикули

След като вашите крави, овце или кози стартират да създават мляко, ще би трябвало да научите някои нови умения в семейството. Започнете да вършиме сирена, кисело мляко, кефир, извара, масло, заквасена сметана и сладолед. Много хора търсят качествени домашни млечни артикули, за които са подготвени да заплащат повече.

10. Продавайте домашни суджуци и мезета

Освен яйцата и млякото, месото е идващият домакински артикул, който варира в обилие. Няма да колите всеки ден животни, само че когато го извършите, остатъкът е явен! Беконът е един артикул, който елементарно може да бъде опушен и окачен. Производството на домашни суджуци и мезета е на последващо място във връзка с лекост и продаваемост.

11. Засадете овощна градина или плантация за ягодоплодни

Овощните градини изискват самообладание и деликатно обмисляне, в случай че желаете да съумеете. Ако стартирате от нулата, не забравяйте да изберете най-хубавите сортове, които работят добре на локално равнище. Бонус точки за това, че вашите дървета и шубраци са устойчиви на суша.

Например, когато вашите ябълкови дървета стартират да плододават, можете да продавате плодовете непосредствено, да инвестирате в преса за сайдер и да вършиме сок, да вършиме ябълков оцет , да дехидратирате резени ябълка или даже да вършиме ябълково вино!

Ягоди, малини , касис, арония също са съвършени за засаждане. Това не е алтернатива за хора със слаби сърца, защото са нужни обилни вложения, с цел да започнете, само че ще ви обезпечи приход за десетилетия напред.

12. Продавайте домашно приготвени печива – по какъв начин да изкарваме пари на село по 19 подобаващи метода

Ако имате задоволително шанс да имате фермерски пазар наоколо и можете да се ангажирате да го посещавате постоянно, тогава може да имате много постоянен източник на приходи. Всичко, което би трябвало да извършите, е да измислите артикул, който се продава. Бисквити, мъфини, солени крекери с домашно топена мехлем или масло. Добавете култивиран подправки или свежи цветя и ги направете неповторими.

13. Пчеларство

Ако имате пчели, възможностите са огромни да имате доста повече мед, в сравнение с можете да консумирате за една година. Продажбата на мед и домашно приготвени свещи от пчелен восък са два явни метода да спечелите от упоритата работа на пчелите, само че не забравяйте и за пчелния прашец и прополиса. Как да печелим повече от пчеларството – хрумвания за бизнес!

14. Отглеждайте гъби

Дори и да имате малко пространство, може да печели пари от развъждане на гъби. Продавайте ги пресни или ги сушете. Най-вече ги отглеждайте, тъй като са пъклен подобаващи за дребен фамилен бизнес! Печурките са чудесни за по-начинаещи, а по-късно може да допълните бизнеса с гъби рейши и шийтаке .

15. Продавайте ръчно направени подготвени продукти

Ако отглеждате овце, то тогава сигурно ще имате вълна. Ако знаете по какъв начин да обработвате вълната и знаете тънкостите в преденето, плетенето, плетенето на една кука и така нататък, тогава можете да спечелите още повече. Плетени шапки и шалове. Научете се да тъчете и инвестирайте в стан, с цел да вършиме по-големи неща. Добавете стойност към всичко, което вършиме, като включите история, до момента в който научавате тънкостите на онлайн продажбите.

16. Ръчно направени сапуни, лосиони и козметика

Ако търсите да влезете в постоянен бизнес, направете нещо, което хората употребяват всекидневно. Сапунът е нещо, което използваме всеки ден и можем да сме много придирчиви към обичаните си съставки и аромати. Когато намерим идеалния ръчно направен сапун, ние се придържаме към него и го купуваме още веднъж и още веднъж. Как да си създадем сапун сами – майсторски клас за начинаещи!

17. Дърводелство и ковано желязо

В предишното дървообработването и ковачеството са били по-скоро мъжки поминък. В днешно време от ден на ден и повече дами са овластени да хващат чука и да създават красиви предмети от дърво и метал. Ако можете да понесете топлината на гореща кухня на дърва, работата до ковачница ще бъде елементарно.

Дърводелството се простира надалеч оттатък строителството на дома, може даже да включва направа на мебели и играчки! Ако можете да вярвате в продуктите, които създавате, другите също ще открият стойност в тях. Въпреки че този метод за правене на пари не е нещо, в което можете елементарно да влезете, той несъмнено може да се трансформира в рентабилен метод да създадете задоволителен поток от пари, приближаващ в живота ви.

18. Започнете блог – по какъв начин да изкарваме пари на село по 19 подобаващи метода

Ако би трябвало да бъдем почтени, да имаш смелостта да започнеш блог е един от най-хубавите способи да разпространиш познанията си за метода на живот на село. Но почтено казано, множеството блогове не съумяват да създадат някаква забележителна сума пари. Това се случва заради няколко аргументи, които няма да навлизаме тук.

Въпреки това, в случай че смятате, че имате вярната формула от харизма, сила, изобретателен дизайн и блог тактичност, за какво не опитате? Блоговете за живота на село могат да бъдат прелестен метод да увеличите приходите си!

19. Сечете и продавайте дърва за огрев

Когато живеете на село, рязането и цепенето на дърва за огрев е скъпо умеене, което би трябвало да научите за цялостен живот. А в моментата обстановка с цените на енергоносителите, дървата станаха все по-желана стока. Също по този начин в доста случаи няма задоволително хора, които да се занимават с това. Дърводобивът е една доста забавна ниша, която изисква обаче и доста работа.

С това приключваме тематиката. За край ще кажем, че в случай че човек е твърдоглав, трудолюбив и изобретателен, постоянно ще откри подобаващите пътища за един естествен живот, пък бил той и на село. Нещо повече, жителите които един път са усетили изгодите от живота на село, към този момент не желаят да го заменят с нищо друго на света!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР