Как би изглеждало по-младото поколение Уиндзор, ако принц Хари се

...
Как би изглеждало по-младото поколение Уиндзор, ако принц Хари се
Коментари Харесай

Забранената романтика: Kак биха изглеждали децата на Кейт Мидълтън и принц Хари

Как би изглеждало по-младото потомство Уиндзор, в случай че принц Хари се бе оженил за Кейт Мидълтън вместо брат си?

Много години принц Хари и снаха му Катрин са били неразделни. Това е по този начин още от дните, когато Кейт Мидълтън не е била част от кралското семейство. Хари бързо е намерил общ език с приятелката на по-големия си брат и постоянно е показвал спонтанност и топлота към нея. Нещо повече, Негово височество обществено е изразявал възхищението си от бъдещата кралица, като постоянно е хвалел освен нейния темперамент, само че и външния ѝ тип.

Понякога кралските почитатели се чудят: какво би станало, в случай че не Уилям се бе оженил за Кейт, ами Хари? Нямаше ли да са най-хубавата двойка? И най-важното – по какъв начин биха изглеждали децата на Хари и Катрин?

И в случай че персоналните аспекти на живота на семейство Уиндзор и тяхното психическо положение са понятия, които мъчно могат да бъдат измерени, то невронните мрежи могат да отговорят на последния въпрос. Въз основа на разбора на фотоси на херцога на Съсекс и принцесата на Уелс, те са основали изображения на евентуалните деца на двойката.

Вижте забавния резултат в галерията:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР