КАИРО (Ройтерс) - Йордания няма да подпише споразумение за доставка

...
КАИРО (Ройтерс) - Йордания няма да подпише споразумение за доставка
Коментари Харесай

Йордания казва, че няма да подпише споразумение за енергия за вода с Израел

КАИРО (Ройтерс) - Йордания няма да подпише съглашение за доставка на сила на Израел в подмяна на вода, което беше планувано да бъде утвърдено предишния месец, Йордания Външният министър Айман Сафади сподели пред телевизия AL Jazeera в четвъртък.

" Имахме районен разговор за районни планове. Мисля, че всичко това,... войната (е) потвърди, няма да продължи, " Сафади сподели в изявление, имайки поради спора на Израел с палестинската въоръжена формация Хамас.

Той добави, че всички старания на Йордания са били ориентирани към преустановяване на това, което той разказа като „ ответното безчовечие, осъществявано от Израел “ в Хамас -управляван анклав на Газа.

Сафади сподели, че Йордания в никакъв случай няма да влезе в разговор за това кой ръководи Газа след войната, като се има поради, че сходен ход сега може да се преглежда като зелена светлина за Израел да прави каквото желае.

„ Ако интернационалната общественост желае да приказва за това, тя би трябвало да спре войната в този момент “, добави той.

(Доклад от Мохамед Ал Гебали и Ахмед Толба; Редактиране от Андрю Хевънс и Марк Потър)

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР