Кафявите петна по кожата, известни също като възрастови петна, са

...
Кафявите петна по кожата, известни също като възрастови петна, са
Коментари Харесай

Средство за премахване на всички кафяви петна по кожата

Кафявите петна по кожата, известни също като възрастови петна, са постоянно срещан проблем при милиони хора и в действителност могат да обиден самочувствието на човек и да го накарат да се усеща остарял и противен.

Тези петна, постоянно, са резултат от процеса на стареене, само че могат да бъдат породени и от прекалено излагане на слънце. По ръцете, раменете и лицето се появяват кафяви петна. Те също могат да се усилят с течение на времето.

Някои хора считат, че кафявите петна по кожата не могат да бъдат отстранени, само че за благополучие има едно просто естествено средство за премахване, което ще ви помогне да се отървете от тях един път вечно!

За да ги премахнете от кожата си, първо би трябвало да намерите главната причина за появяването им. Слънцето е главен фактор, без значение дали ходите на солариум или на плажа без слънцезащитни артикули. Колкото повече се печете, толкоз повече меланин създава тялото, което прави кожата по-тъмна и по-тъмна. Тенът може да изчезне след известно време, само че свръхпроизводството на меланин предизвиква кафяви петна по кожата, от които не е толкоз просто да се отървете.

За благополучие има елементарен способ, който ще отстрани кафявите петна по кожата. Имате потребност единствено от 2 съставки – ябълков оцет и сок от лук. И двете съставки са доста потребни за вашето здраве и кожа.

Сокът от лук съдържа антиоксиданти, които предотвратяват увреждането от свободните радикали, до момента в който ябълковият оцет съдържа алфа-хидрокси киселини, които работят като естествена скраб и могат да почистят кожата ви. Комбинацията от двете съставки е чудесна за вашата кожа, а също по този начин ви оказва помощ да се отървете от кафявите петна.

Необходими са ви:
2 супени лъжици сок от лук
2 супени лъжици оцет

Смелете лука в блендер и изцедете сока от него, по-късно прибавете ябълков оцет. След това натопете памучен тампон в сместа и нанасяйте върху петната всеки ден в продължение на 2-4 седмици, с цел да постигнете най-хубави резултати.

Не забравяйте, че преди да употребявате, каквото й да е национално средство, би трябвало да извършите тест за възможни алергични реакции!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР