Кадри Отровното триоОтворен микрофон има и тази вечер на площада

...
Кадри Отровното триоОтворен микрофон има и тази вечер на площада
Коментари Харесай

Ден 78-ми! Госпожицата със снимките - тема номер едно на микрофона

Кадри " Отровното трио "

Отворен микрофон има и довечера на площада в столицата. Граждани изричат отзиви и претенции за оставката на държавното управление, демонстрира " Отровното трио " в 78-мия ден от митингите.

" Аз съм един от арестуваните, само че няма да приказвам за ареста. Подписвайте петицията в поддръжка на гладната стачка на Димитър, който желае това, което желаеме и ние, сподели мъж от митинга довечера. "

Друга настояща тематика е днешното изявление на премиера за фотосите от спалнята му: 

" Господинът трябваше да бъде разпитан още в първия ден, когато се появиха тези дебелашки снимки. Защо до през днешния ден не разбрахме коя е тази госпожа или девойка, за какво не е разследвана, за какво не опише за фотосите, извънредно време е да имаме основен прокурор. Ще желая и аз от президента да ми помогне по този начин, макар, че съм женен " - иронизира днешното изявление на премиера друг представител.

" Кръговото в Пловдив на Сточна гара е блокирано сега от протестиращи, а министър председателят - слънце не е огрявал от над 70 дни. Това е най-срамният министър председател, управлявал в миналото тази страна... ", изрече се още един жител. 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР