Кадри Нова ТВВместо да покажат способностите си в готварството, участниците

...
Кадри Нова ТВВместо да покажат способностите си в готварството, участниците
Коментари Харесай

Нерви, викане, трошене в Кухнята на Ада

Кадри Нова ТВ

Вместо да покажат качествата си в готварството, участниците се отплеснаха да уреждат персонални сметки пред очите на феновете.

Конфликтът сред сладкарката Стефани и новодошлата в тима на Червените Михаела, доближи сериозна точка в последния епизод. Двете се захапаха още на резервация предния ден, продължиха и в караваните пред очите на останалите. Този спор изкара отвън равновесие Стефани и тя изпусна грубо нервите си, като даже си разреши да нанесе вреди в спалнята на женския тим.


`); break case width
След гнева й остана една изкъртена врата и след наказването да нямат даже кревати, в този момент не могат да си затворят даже помещението. Това беше следващо сдърпване сред двете дами, а все по-ескалиращата омраза продължава да носи негативи както за целия им тим, по този начин и за всяка една от тях поотделно.

Денят за кулинарите от двата тима стартира стресиращо, а преносимите Кухни на Ада се озоваха в село Подгумер, където ги чакаха национални танци, шопски обичаи и огромна порция готвене.



Битката за спалните обаче се оказа сложна за алените и откакто се провалиха се озоваха в позната за тях обстановка – в Бункера на Ада.
Двете дами започнаха нечовечен скандал и даже намесата на фена на Левски не съумя да ги укроти.
Не оставиха и положително усещане у феновете.

И кво стана… Стефани стартира да наскърбява първа, сума ти обиди избълва, най-после чупи и разрушава.

Трябва да се успокои и да се концентрира в готвенето, способно момиче е!



И двете са ми антипатични, със самочувствие без покритие. По – добре да излязат и да спрат да се излагат.

Тази година в сезон 6 на “ Hell’s kitchen “ тотално избиха рибата. Едни играят ролята на влюбените гълъбчета други едни катми не могат да подготвят. В кокошарника люти разправии и трошене на имуществото. Сезона още малко ще свърши те вкарват нови участници.

Засега началник Ангелов резервира безмълвие и не се явява съдия. Дамите са оставени да се схванат, само че най-вероятно ще пристигна момента, в който ще им загорчи от тези невъздържани прояви на яд.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР