Кадри: Нова ТвКирил Чалъков, мъжът, който гримира родни и световни

...
Кадри: Нова ТвКирил Чалъков, мъжът, който гримира родни и световни
Коментари Харесай

Кирил Чалъков открехна завесата и разказа какво се случва, когато гримира Лили Иванова, Ел Макферсън и Парис Хилтън

Кадри: Нова Тв

Кирил Чалъков, мъжът, който гримира родни и международни звезди, като Лили Иванова, Ел Макферсън и Парис Хилтън, описа забавни случки с тях.

За Лили Иванова



„ Отидох за първи път в тях, тя ме посрещна със размах и ми сподели: Искаш ли кафе? Отговорих: Аз толкоз съм разчувствуван, че в случай че пия и кафе... После бързо разбрахме, че приказваме на един език. Имахме сходни мисли и забавни случки. Веднъж пътувахме с трен до Мездра, в който тя пееше песента „ Дива луна ” за филм. Когато слязохме на гарата, трябваше да изчакаме другия трен, хората гледаха с интерес Лили, един мъж й подари роза.... ”

За Парис Хилтън

„ Когато я гримирах, тя въобще не гледаше. После като се видя, сподели единствено: Страхотно. Попитах я дали има потребност от нещо друго, а тя отново повтори: Не, ужасно е. На идващия ден попитах с какъв грим да я гримирам, а тя отговори: Със същия. ”

За Ел Макферсън



„ Изключителен модел. Въпреки че е толкоз известна, тя ме попита с каква рокля да отиде на приема в София. Казах й: с алената. И тя я облече. ”

Чалъков гримира също Николета Лозанова, Андреа, Цветелина Янева, Галена, Гери-Никол и други наши звезди.



„ Николета е най-хубавия наш модел в Инстаграм и за мен е наслаждение да работя с нея. Андрея пристигна при мен, когато беше на 16 години. Беше доста красива. Трябваше да създадем един календар и... от този момент работим дружно. ”, споделя Чалъков.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР