Кадри Нова ТвЖурналистът Биляна Гавазова изнесне данни от проучвания за

...
Кадри Нова ТвЖурналистът Биляна Гавазова изнесне данни от проучвания за
Коментари Харесай

Биляна Гавазова: Празнуването на Нова година в чужбина излиза по-евтино

Кадри Нова Тв

Журналистът Биляна Гавазова изнесне данни от изследвания за празнуването на Коледа и Нова година и у нас и в чужбина.

Според най-пресните от тях 88 % от интервюираните споделят, че ще честват в България и единствено 12 %, че ще пътуват и ще честват в чужбина. 



Проверих цените и се оказа, че за съпоставяне в Египет да вземем за пример цената за една седмица и седем нощувки на човек е 1229 лв.. Докато в България, в един спа хотел случайно, без никакви сантименти, персонални страсти и усеща имаме цена от 2870 лв. за престой от три нощувки, сподели в „ Пресечна точка “ тя.

И тук не приказваме за all inclusive, до момента в който в Египет приказваме за all inclusive, и приказваме за четиризвездни хотели в двата случая. Сега всеки може самичък да направи някакво съпоставяне. Хубаво е хората да съпоставят, когато избират, добави Биляна.



Казвам го, тъй като е значимо да знаем къде и защо плащаме, само че с цел да сме оптимално точни в сравнението, е доста значимо да гледаме освен чистата цена като механичната сметка и математиката, какъв брой коства едното и какъв брой другото, само че би трябвало да сравним и звездите на хотела, продължи тя.

Трябва да са идентични, би трябвало да имаме идентични брой на нощувки и би трябвало да имаме идентична база за изхранването, би трябвало и да калкулираме, надлежно пътните и транспортните разноски, тъй че от време на време се получават в действителност малко манипулативни данни. Но като цяло моето мнение е такова, че сякаш Нова година и изобщо коледно-новогодишните празници в чужбина излизат по- на ниска цена и по на сметка, сподели още Биляна Гавазова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР