Кадри: Нова твБлагодарим на г-н Борисов за чудесната организация на

...
Кадри: Нова твБлагодарим на г-н Борисов за чудесната организация на
Коментари Харесай

Меркел и Борисов с изказване за българските превозвачи

Кадри: Нова тв

" Благодарим на господин Борисов за чудесната организация на срещата на върха. Вчера вечерта водихме много сериозен спор за нововъведенията в Европа. Взехме решение да работим в по-силно съдействие, също по този начин, занимавахме се с въпроса за съглашението на Иран. Всички споделяме решението, че е доста положително и би трябвало да го поддържаме. Нашата позиция във връзка с търговията беше ясно изразена. Търговия със Съединени американски щати, имаме обща позиция, желаеме да понижим бариерите пред търговията ", съобщи Ангела Меркел по време на значимата за Западните Балкани среща на върха. 

" Снощи до 2:30 ч. с Меркел, Макрон, с транспортния министър Московски, финансовия министър, текст по текст, буквално сме го коментирали. Те имат своите причини, ние нашите, очакавам да намерим решение. Те считат, че българите са третирани по-лош метод. Не поддържат най-хубавите хигиенични привички заради спецификата на своята работа ", разяснява Борисов.

" Да продължим да поддържаме разговора, чухме проблемите на българската страна, задачата е да реализираме добра обществена обстановка на българските водачи ", съобщи още Меркел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР