кадри Нова телевизия, YouTube/НадкастОткровено интервю на Мартин Николов-Елвиса разкри много

...
кадри Нова телевизия, YouTube/НадкастОткровено интервю на Мартин Николов-Елвиса разкри много
Коментари Харесай

Мартин Елвиса издаде какво поскал Витомир Саръиванов, за да влезе в Игри на волята

кадри Нова телевизия, YouTube/Надкаст

Откровено изявление на Мартин Николов-Елвиса разкри доста забавни детайлности за „ Игри на волята “, които феновете няма по какъв начин да знаят.

Разказът му в „ Надкаст “ в YouTube разкри по какъв начин в действителност е бил утвърден за присъединяване и какво изискване му е сложил персонално продуцентът Витомир Саръиванов.

Мартин изясни, че минал физическите кастинги за предаването.

Както стана ясно от думите му, изначало още станало ясно, че бягането и плуването и другите физически тествания няма да са решаващите фактори за подбора на участниците. Сензацията на сезона обаче акцентира на финалното изявление.



„ Там действително Вито ми зададе главния въпрос:

„ Марто, виждам те, доста те одобрявам, доста желая да влезеш, обаче имам едно огромно терзание – по какъв начин ще издържиш там? Не желая да те вкарам и на втората седмица да кажеш, че се отказваш.

Знам, че можеш да си платиш неустойката, въпросът е, че не желая хора да се отхвърлят “, това описа Мартин.

Той дал отговор, че в действителност не е уверен, че ще издържи на изискванията на Дивата река и Чистилището, само че има две дъщери, пред които желае да покаже какъв е и по тази причина няма желание да се отхвърля.

Думите на Мартин убедили продуцентите да го вземат.



Казаното от него обаче ясно издава, че въпросната наказателна клауза за отричане е много сериозна и явно единствено състоятелен човек като Елвиса може да рискува такава сума.
Vihrogon.bg откри и други забавни детайлности, които останалият трети в този сезон на „ Игрите “ издаде.

Мартин твърди, че бил умишлен за Чистилището авансово
Елвиса беше безапелационен, че спечелилият Иван Рълев и Виолета се познават и са си доста близки доста преди „ Игри на волята “. Според него историите, които и двамата описват за връзките си преди предаването, просто не са правилни. Марто показа също, че по време на препоръките водещата Ралица Паскалева му подсказвала няколко пъти за разнообразни обстановки.

„ Винаги чувам доста деликатно какво споделя Ралица “, разяснява стратегът на сезона.

Най-интересното беше обаче разкритието на Марто, че авансово от продукцията е решила да го прати на най-гадното място – Чистилището. Аргументът му за това беше доста мощен.



„ Когато отидох там, че чакаше чисто нов екип на Изгубените, тъкмо по мой размер, с найлончето “, описа с усмивка Мартин. Зрителите чудесно знаят, че екипите в предаването не се дават току-тъй, а в противен случай, някои играчи по този начин и не ги сменят или това става късно. В случая е ясно, че бордото за Марто е било поръчано авансово от продуцентите.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР