кадри Нова телевизия, Pixabay: Крум полудя в Игри на волята“Капитанът

...
кадри Нова телевизия, Pixabay: Крум полудя в Игри на волята“Капитанът
Коментари Харесай

Крум полудя в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, Pixabay: Крум полудя в „ Игри на волята “

Капитанът на племето на Гладиаторите Крум е на път да се трансформира в идващия най-обсъждан участник състезател в „ Игри на волята “.

Според някои той може да задмине Гатьо по дебелашки изцепки в ефир.

Крум в действителност даде поръчка за това с описанието на радостното възприятие, което изпитва след успеха против Мартин от Старейшините в капитанската борба:

„ Чувството е просто все едно съм се изкачил на Айфеловата кула и съм изпсувам всички тия французи, които са под мен… “

Очевидно продуцентите на „ Игри на волята “ са на мнение, че репликата освен е позволена, само че е и почтена да се пусне в основен миг на интригата в предаването в националния ефир на Нова телевизия.



Те така и така не икономисват на феновете неуместните нервни сривове на Крум по време на игрите.
А те са толкоз чести, че от време на време наподобява, че с изключение на доктор, Димо и Ралица би трябвало да викат и психиатър на терен.


Какво тъкмо са му криви французите на 25-годишния футболен арбитър от Куклен, че толкоз ги ненавижда, можем единствено да гадаем. Но думите му нямаше по какъв начин да останат без реакция:

„ Това и Алеко Константинов нямаше да го измисли… “

„ Типичен Бай Ганьо! “

„ Странно възприятие за удовлетвореност… “



Много фенове към този момент виждат Крум като антигерой в предаването. По обиди и нападки той отстъпва единствено на митичната Виолета, която пък също се връща в играта, освен това тъкмо в при него, в племето на Гладиаторите.
Феновете на Крум не са по никакъв начин малко


Крум си навлече гнева на аудиторията по тази причина, че раздели братята Радо и Мишо при разграбването на Амазонките.

Така той евентуално отслаби тима, само че резервира обединението си в него.

Най-много нервират обаче неговите прояви на яд при загуба или нежелателен поврат в борбите. При последната такава той се нахвърли доста нападателно на декора на арената. Кой знае за какво, сякаш доста прецизните в регламента продуценти на „ Игрите “ дори не му направиха забележка.



Напротив, те единствено „ натрупат имидж “ на гърба на Крум. Той обаче има и своите освен правилни, само че и справедливи почитатели:

„ Заслужена победа на Крум. Може да и има и някои отрицателни качества, само че е устойчив, целенасочен, следва си задачите и правилата, не се въздейства какво ще кажат другите. Тук още веднъж потвърди, че е пич. Добър състезател, несъмнено. “

„ Много добър състезател! За персоналните му претекстове не мога да говоря…сценаристите много неща не дават като фрагменти.

Следва тактика някаква и той, в този момент ще го възвеличават, тези които приказваха срещу него, същото стана и с Гатьо!

Негативи има, кой ли няма… “



 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР