кадри Инстаграм/Иван РълевШампионът от последния сезон на Игри на волята“

...
кадри Инстаграм/Иван РълевШампионът от последния сезон на Игри на волята“
Коментари Харесай

Рълев от „Игри на волята“ пострада на ски в Банско

кадри Инстаграм/Иван Рълев

Шампионът от последния сезон на „ Игри на волята “ Иван Рълев стресна почитателите си със фотография с гипс. Победителят си е счупил пръста по време на ски в Банско, което постанова цялата му ръка да бъде закрепена.



Като се има поради какъв е работохолик, Рълев несъмнено е много отчаян, че в този момент нито ще се спуска по пистите, нито ще може да се труди в зъботехническата си лаборатория. Ще напомним, че той е толкоз замислен в работата си, че без отмора стартира работа незабавно откакто победи в „ Игрите “.
Външна реклама`); break case width


Иван Рълев е очевидно освен разпален, а и ловък скиор, както се вижда в Инстаграм. Но, несъмнено, никой не е застрахован от произшествия. Много почитатели и другари насочат благопожелания към първенеца от Симитли му пишат да се насочва бързо. Има обаче и такива, които злобеят по мотива без никакъв позор. Очевидно вманиачена зрителка на „ Игри на волята “ разяснява към обявата, че това е отмъщение за Крум и Калоян. По-запознатите знаят, че това са съотборници на Рълев от племето на „ Гладиаторите “, който бяха във вражеската коалиция.



Думите на анти-фенката не останаха без реакция от многото фенове на атлетични зъботехник. Най-мекото, с което те опазиха героя си, е съветът да си пие хапчетата постоянно.

Публикацията във връзка травмата е една от дребното, които пуска Иван Рълев в обществената мрежа. След обществените разкрития за раздялата с предходното му гадже и късата любовна история с Денислава от „ Игрите “, спечелилият очевидно не желае повече да споделя. Рълев наподобява благополучен и ухилен, само че дали до него има избрана жена или няколко, не е доста ясно.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР