КАДРИ: glasnews.bg Шокиращ акт на агресия в София.Жена удря малолетни

...
КАДРИ: glasnews.bg Шокиращ акт на агресия в София.Жена удря малолетни
Коментари Харесай

АГРЕСИЯ: Жена налага малолетни момичета пред заведение в София

КАДРИ: glasnews.bg

Шокиращ акт на експанзия в София.

Жена удря малолетни девойки с палка в столичния квартал „ Света Троица “.

На 20 януари малко преди 20 часа Десислава Иванова е на работа, когато чува писъци.

„ Жената блъсна момичето в стъклената витрина. Видях по какъв начин дамата я постанова с бухалка или нещо сходно на бухалка неведнъж по цялото тяло, без да се преценява къде може да я удари и какви могат да бъдат следствията от това нещо “, съобщи дамата, представена от bTV.

„ Момиченцето се опита да се отскубне. В този миг аз изтичах на открито, заобиколих, дръпнах дамата и детенцето избяга надолу. Тя го удряше на всички места, до момента в който изляза. Първите 30 секунди бях в ступор - непредвидена обстановка беше. Никой не чака да види нещо сходно. Жената беше в несъответстващо положение, крещейки. Имаше един мъж с нея, който придържаше детето за якето до момента в който тя го постановяваше. Аз не ги познавам и двамата. По-късно разбрахме, че е притежател на заведението “, добави очевидката.

Нападнати били от работничка на заведението.

Собственикът му твърди, че девойките откраднали монети от клатушките пред заведението и това станало причина работничката му да ги подгони.

Според него физическа разпра не е имало.

„ Като отидох, дамата държеше момичето, което беше откраднало парите от играчката, а то крещеше и викаше без причина, с цел да може да всява блъсканица “, разяснява Симеон Цветков, притежател на ресторанта.

Според него откраднатата сума е 7 лв., която е била изхвърлена.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР