кадри bTVВсе по-малко причини остават за зрителите да гледат третия

...
кадри bTVВсе по-малко причини остават за зрителите да гледат третия
Коментари Харесай

Зов за възмездие за лъжите на сестрите в “Ергенът” обикаля мрежата

кадри bTV

Все по-малко аргументи остават за феновете да гледат третия сезон на “Ергенът ”. В него бяха заложени много изненади, секрети и обрати, само че всичките по този начин и не бяха опазени от продукцията. И когато към този момент се знае, какво ще стане най-после, мнозина просто си икономисват “сеира ” да гледат група дами, които леят завист и обиди една против друга, като сякаш се пробват да бъдат изискани дами.



След последния епизод, в който Габриела и Памела най-накрая разкриха, че са сестри – нещо, което феновете знаеха през цялото време, единственият интерес е коя ще изхвърчи първа от предаването.
`); break case width


Според множеството коментиращи, това би трябвало да е Габи, изключително в случай че е правилно, че има гадже в действителния живот. Макар че първоначално никой не харесваше Виктория, която извади този “компромат ”, в този момент множеството имат вяра на изказванието ѝ, че
плувкинята е по отношение на футболист от “Лудогорец ”.
Твърдението на Габриела, че не познава подобен човек, не убеди никого, още повече, че идващите ѝ половинчати пояснения не изясниха действителната обстановка. Както сподели и Памела по-рано, двете със сестра ѝ не лъжели, а “заобикаляли истината ”.



Зрителите обаче всеобщо желаят отмъщение за двете. За тях въпросът е обвързван непосредствено с тематиката за справедливостта и желанието им, в случай че не я виждат в действителния живот, най-малко тя да участва в телевизионните излъчвания.



Колкото до самия Ерген, той към този момент напълно изчезна от мненията. За множеството фенове Алек, който “кръстоса жизците ” от истината за Памела и Габриела, е просто марионетка на продукцията. Повечето коментиращи считат, че той тотално няма думата за нищо в продукцията, в която сякаш е основен воин.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР