Кадри: БТВТази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в Стани богат“.

...
Кадри: БТВТази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в Стани богат“.
Коментари Харесай

Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ

Тази вечер феновете видяха най-хазартния състезател в „ Стани богат “. Става дума за Димитър Солаков, който сподели страхотни познания и забележително успокоение. Той се занимава с снимка и видеа, взе участие и в ултрамаратони с пресечено тичане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на участника наподобяваше точно именития подобен на революционера.В публиката бе и бащата на Димитър – огромният български художник Недко Солаков. В началото Ники Кънчев разкри, че се познава отпреди и с двамата.
`); break case width


Участникът мина като на смешка през няколко въпроса и до последно не пожела да заключи нито една сума.

След стартовите пет питания за 500 лв. първото по-сериозно бе „ Кой е прочут като „ татко на атомната бомба “? “ – Самюъл Колт, Алфред Нобел, Робърт Опенхаймер или Джон Браунинг. Той изрично уточни вид №3 и продължи напред.„ Какво значи на съветски език името на дуета, в който стартира кариерата на ирландската изпълнителка Ройшийн Мърфи? “, бе идващото запитване, а вариантите тук – Мляко, Крава, Море и Полунощ. Участникът още веднъж не се поколеба и се изкачи нагоре в играта, избирайки „ Мляко “.Осмият въпрос бе „ На кой гръцки остров съгласно митологията са родени Аполон и Артемида? “. Възможните отговори, които Ники Кънчев му даде, бяха Лесбос, Миконос, Крит и Делос. Димитър незабавно изключи Лесбос, а по-късно и Делос, само че реши да си помогне с жокер „ 50:50 “. На екрана обаче останаха тъкмо двата, които той отхвърли. Все отново избра Делос и се изкачи на горе по таблицата с въпросите.Този за 3000 лв. бе „ Как се назовава през днешния ден страната, открита от Колумб, чийто лозунг е „ Цъфтя под сянка “? “ – Перу, Куба, Белиз или Бразилия. Той изключи Перу и Бразилия и реши да рискува, акцентирайки Белиз. Това се оказа правилен отговор и Митко продължи напред. Любопитното е, че тук Ники Кънчев се пошегува, че участникът отпада, само че след секунди му сподели – „ правилен отговор “. „ Чакай, да спрем с шегичките, че татко ти е на години. Да не изгубим един огромен актьор “, сподели по-късно водещият с усмивка.Така се стигна до 10-и въпрос: „ Какви са кандидатите в състезанието за хубост „ Крал Абдулазис “ в Саудитска Арабия с награден фонд над 57 милиона $? “ –
Кози, Камили, Кучета или Неомъжени саудитки. Солаков първо изключи козите, след това дамите, а най-после и кучетата, насочвайки се към камилите, което му звучало най-логично. Тук той още веднъж не употребява жокер и рискува непосредствено с този отговор, а Кънчев го зарадва, че е постъпил вярно – 5000 лв..Участникът стигна до въпрос за 10 000 лв. с два жокера и бе безапелационен, че още веднъж не желае да заключва втора сигурна сума.„ От кого Робърт де Ниро „ краде “ паметната си имитация „ На мен ли приказваш “? “, го попита Кънчев, а вариантите, които му даде, бяха Мик Джагър, Брус Спрингстийн, Аксел Роуз и Уили Нелсън. Димитър отхвърли изрично Аксел Роуз, след което и Уили Нелсън, като се насочи към Мик Джагър.Все отново реши да се обади на другар – Иван Димитров от Велико Търново, който обаче не съумя да му помогне.Така Солаков повика и татко си от публиката. Той го насочи към Мик Джагър и синът му се довери. За тяхно страдание обаче правилен се оказа Брус Спрингстийн.Така Димитър падна от 10 000 лв. на 500. Запитан за какво не заключи някоя от сумите, той отговори „ Обичам да играя хазартно “.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР