Кадри: БТВРапърът Христо Петров, популярен като Ицо Хазарта, разкри в

...
Кадри: БТВРапърът Христо Петров, популярен като Ицо Хазарта, разкри в
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Преди пазарях за 20 лева за вечеря от магазина, а сега не стигат

Кадри: БТВ

Рапърът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, разкри в предаването " Лице в лице ", че неговото семейство е добре финансово, само че също е усетило повишението на цените.

Водещата Цветанка Ризова го попита точно по какъв начин усеща инфлацията, на което той отговори: " За моето семейство аз не бих давал подобен образец, тъй като с помощта на музиката и това, което съм правил над 20 години, ние живеем относително добре. Но да вземем за пример вечер като си свърша работата и вървя до магазина да купя нещо за вечеря, ми прави усещане, че постоянно се оправяхме с 20 лв. за четиричленното ни семейство, в което е и дъщеричката ми на 2 годинки. Сега не стигат. Едва ли е разтуха да кажа на хората, че България има най-ниската инфлация в Източна Европа. Тоест, във всяка една страна в Източна Европа скъпотията е по-голяма. Имам непосредствен другар, който работи в Германия - слага цени на артикули в магазин. Прибра се неотдавна и сподели, че се е побъркал от работа. Преди му било по-спокойно, само че в този момент непрекъснато му се налагало да поставя нови етикети, тъй като всичко поскъпвало доста. Хубавото е, че на това му се вижда края. То сигурно ще мине ", сподели той.

" Като народен представител хората несъмнено са очаквали просто да излизам на трибуната и да приказвам неща сходни на тези от моите песни. Дали се блазня? Аз се блазня за доста неща, някой път дори съм се и поддавал, всички го знаят. Проблемът е, че това не беше работа. Оставаш в съзнанието на доста хора като един човек, който не е за там. А аз считам, че с работата ми за година и половина съм тъкмо за там ", разкри още той и описа за нещата, които е постигнал откогато е депутат. Сред тях той посочи правенето на законопроект за правата на осиновените деца да научават информация за своя генезис.



Той описа и забавен случай от предходния парламент, в който неговата партия е подкрепила ГЕРБ за нещо значимо, което е трябвало да се свърши. " Става дума за един от последните дни на предходния парламент. Аз аз бях част от комисията по труда и обществената политика. Имаме група във вайбър. Деница Сачева от ГЕРБ написа, че би трябвало да се направи незабавно съвещание поради предложение на ГЕРБ за пенсиите, защото имаше заплаха по отношение на изплащането им. Имаше един вид в който аз откакто това нещо е от през днешния ден за на следващия ден да почна по класическия метод - кюлчетата, къщата, и нищо да не стане. Другият вид е, че се събрахме с сътрудниците, обсъдихме, подкрепихме го и казусът беше решен. Там, където би трябвало да се прави работата, би трябвало страстта да е на по-заден проект и да се прави работата ", сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР